Hoewel wij dit jaar niet echt op vakantie zijn geweest en het weer ook niet altijd optimaal was heb ik toch een aantal keren mijn slippers uit de kast kunnen halen deze zomer. Benieuwd hoe mij slipper stash er uit ziet? Lees dan snel verder.

Op vakantie gaan we vaak wel een eind lopen. Ik kies daarom eerder voor gemak en pak vrijwel altijd met Birkenstock’s. Door het voetbed krijg ik absoluut geen last meer van mijn rug of voeten tijdens het wandelen. Sterker nog, ik heb zelfs een aantal jaren geleden een jungle toch gedaan in Thailand op deze slippers! Comfy all the way!

beach-1059536_1280

Ook ben ik gek op Havianas. Deze draag ik graag naar het zwembad omdat ze snel opdrogen met natte voeten. En wat ik ook erg fijn is is dat ze vergeleken met goedkope teenslippers van bijvoorbeeld de Primark een stuk langer mee gaan.

IMG_5953 slippers

Ok, het zijn niet echt slippers maar eerder sandalen. Toch wil ik ze even laten zien, ze zijn namelijk zo enorm leuk! Deze leren sandalen heb ik onlangs gekocht bij Sacha. Ze hebben zo’n leuk detail aan de bovenkant en door de bandjes zitten ze heerlijk. Ik was eerst bang dat ik er in zou glijden omdat de binnen zool erg glad is, gelukkig valt dit erg mee.

Ik ben benieuwd, wat voor een slippers neem jij mee op vakantie? Ga je dan voor comfortabele of trendy slippers?

Handtekening Jamey