Zoals je misschien al hebt kunnen lezen ben ik onlangs lekker een weekendje weg geweest naar Parijs. Natuurlijk hebben we veel meegenomen en ook weer veel gekocht. Tijd voor een goede koffer dus! Vandaag laat ik jullie mijn prachtige SUITSUIT koffer zien. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Is het niet een plaatje? Lekker groot zodat ik genoeg ruimte heb voor al mijn shop spulletjes, en ook nog eens roze zodat hij goed opvalt! De koffer van SUITSUIT heet de Caretta Spinner in de kleur Pink Lady. De naam zegt het eigenlijk al, door de wieltjes kan je de koffer spinnen in alle richtingen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De koffer heeft 4 wieltjes waardoor je hem niet hoeft te trekken maar gewoon naast je mee kan duwen. Doordat de koffer maar 4,1KG weegt hoef je ook niet bang te zijn dat je misschien te veel gewicht mee neemt want dit is erg licht voor een koffer.

SuitSuit 23

Aan de binnen kant zit een groot vak met rits en aan de andere kant mega veel ruimte voor al je kleding. Doordat de koffer van de buitenkant hard is hoef je je ook geen zorgen te maken over breekbare spulletjes. De buitenkant is zelfs zo stevig dat ik er gewoon op kan zitten!

Suitsuit 1

Ik vond het ook erg belangrijk dat er op mijn koffer een slot zat. Gelukkig heeft deze prachtige koffer van SUITSUIT een cijferslot en zijn de ritsen ook nog eens extra vergrendeld. De koffer heeft de volgende afmetingen: 75x48x28cm. Ruimte genoeg dus. Bram en ik hebben daarom de koffer ook samen gedeeld naar Parijs. Maar als we volgend jaar naar Thailand gaan zal hij denk ik ook wel een SUITSUIT koffer gaan bestellen!

De koffer is te koop op kofferstore.nl en kost €99,95. Naast de kleur Pink Lady hebben ze nog veel meer mooie kleurtjes.

Ga jij binnenkort ook nog op reis?

Handtekening Jamey

Advertisement