Moeders zijn druk. Je hebt niet alleen meer jezelf om voor te zorgen, maar ook je kindje. Vaak valt het huishouden daar ook grotendeels bij (tenzij je een getrainde man in huis hebt) om het nog maar niet te hebben over je baan of onderneming. Ik durf oprecht te zeggen dat dit huis draait op mijn efforts. Gelukkig zijn er zat bedrijven die daar op inspelen door abonnementen aan te bieden waardoor je weer een maandelijks terugkerend dingetje van je lijstje af kunt halen. Welke dat zijn vertel ik je in dit artikel.

Natuurlijk een iPhone abonnement!

Als moeder is er een abonnement onmisbaar. Namelijk een iPhone telefoon met abonnement. En niet alleen is deze onmisbaar omdat je als moeder altijd bereikbaar moet zijn (denk maar aan school, playdates en andere dingen). Maar ook omdat je als moeder natuurlijk alle mooie momenten van je kids wilt vastleggen. En een van de aller beste manieren om dit te doen is natuurlijk met een iPhone. Mocht je nog tips nodig hebben voor hoe je foto’s het beste kan maken met een telefoon lees dan dit artikel eens.

Take care of yourself

Je eigen gezondheid is altijd belangrijk, maar zeker wanneer je een gezin draaiende houd. En niks is besmettelijker dan kindjes die naar school of de opvang gaan. Een goed vitamine plan dat is afgestemd op jouw behoeftes is dan ook zeker geen overbodige luxe. Een voorbeeld van zo’n abonnement is bijvoorbeeld Viteezy.

Wanneer je het hebt over selfcare denk ik ook direct aan make-up. Iets wat ik met grote regelmaat vergeet te vervangen. Want wist je dat bijvoorbeeld je mascara eigenlijk om de 3 maanden vervangen omdat er dan al bacterie- en schimmelgroei ontstaat. De abonnementsservice Friday Mascara speelt daar op in door je bijvoorbeeld om de 1,2 of 3 maanden een nieuwe mascara toe te sturen. Het mooie hier aan is dat je ook nog eens je favoriete mascara zelf kunt samenstellen. Je kiest zelf je favoriete mascara formule en het perfecte borsteltje voor jouw wimpers uit. Wil je liever eenmalig een mascara bestellen, dan kan dat ook.

Een luierabonnement

Aan luiers heb je nooit genoeg. Maar om nou iedere keer met grote pakken luiers te slepen terwijl ik ook nog een peuter aan de arm heb en een kinderwagen vooruit moet duwen? Nee dat is niet bepaald handig. Daarom zijn er verschillende luierabonnementen op de markt. Denk maar eens aan Lillydoo, of bijvoorbeeld van Etos eigen merk. In veel gevallen kun je er ook gelijk voor kiezen om billendoekjes er bij te doen. Stel je eens voor, nooit meer sjouwen met pakken luiers en billendoekjes! En het word gewoon allemaal bij je thuis bezorgt.

Vind je een abonnement niet heel handig, om wat voor een reden ook? Dan kun je bijvoorbeeld ook Pampers maandboxen aanschaffen. Houd de aanbiedingen wel goed in de gaten want ze komen regelmatig op Bol.com voorbij met een leuke korting!

Boodschappen

Ok, wanneer ik het heb over boodschappen klopt het dat dit niet helemaal een abonnement is. Maar het is wel ontzettend handig. Zeker wanneer je maar weinig tijd hebt om in alle rust even boodschappen te doen. Mijn favoriete boodschappen service is Crisp. Hier kan je al je boodschappen rechtstreeks van de makers bestellen. Persoonlijk vind ik dit veel lekkerder omdat alles dus ook vers is!

Maar wanneer we het over eten hebben kun je natuurlijk ook kijken naar maaltijdboxen. Die zijn er namelijk wel in abonnementsvorm. Denk maar eens aan de talloze reclames die je van Marley Spoon en Hello Fresh voorbij ziet komen. Je kiest vooraf welke maaltijden je wilt maken, met hoeveel personen je bent en vervolgens worden alle ingrediënten inclusief het recept bij je op de stoep bezorgd. Een extra bijkomend voordeel is dat je dus ook niet meer hoeft te bedenken wat je gaat koken!

Onmisbare abonnementen voor moeders