shopping is my cardio

Het is geen geheim dat online shoppen zeker loont. Vaak krijg je online leukere kortingen en omdat er veel aanbieders zijn vechten ze vaak om de laagste prijs te hebben. In het kader van besparen ben ik dus ook fan van online shoppen. Vandaag deel ik mijn tips met jullie!

online shoppen

Tip 1: Maak een wishlist

Zorg dat je vooraf een lijstje maakt met de dingen die je wilt kopen. Doordat je een wishlist maakt voorkom je dat je te veel gaat kopen. Dat bespaart je natuurlijk ook weer een hoop en zorgt dat je het overzicht houdt!

Tip 2: Vergelijk prijzen

Google Shopping is de officiële Google winkel-app. Hiermee kan je heel simpel het kledingstuk wat je wilt gaan kopen intypen en kijken bij de aangesloten webshops waar het het voordeligst te koop is. Ook zie je gelijk of de webshop goede of slechte recensies heeft. Altijd handig want niet iedere webshop is even betrouwbaar helaas.

google shopping

Tip 3: Zoek naar kortingscodes

Dit is een van de meest makkelijke manieren om geld te besparen. Er zijn een hele hoop webshops die regelmatig leuke kortingscodes online zetten. Zelf shop ik veel bij Zalando en ook Zalando heeft een hoop leuke kortingen. Ik raadpleeg altijd even Acties.nl voor kortingscodes van Zalando.

acties.nl

Tip 4: Gebruik AfterPay

Een hele hoop leuke webwinkels maken gebruik van deze nieuwe betaalmethode. Je kan met AfterPay achteraf betalen. Het is altijd fijn als je eerst kan passen voor je betaalt. Zo bestel ik zelf wel eens 2 maten van een kledingstuk zodat ik rustig kan kijken welk het beste past. Met AfterPay hoef ik pas 14 dagen na aankoop de rekening te betalen. Ideaal toch!

Mij hebben deze tips soms wel tientallen euro’s bespaard. Hopelijk zullen ze jou ook helpen!Nieuwehandtekening


Ladies Wooden Watches