Het word weer wat kouder. Tijd om dus wat nieuwe en warmere outfits te scoren! Maar gezien de dure zomermaanden net weer achter de rug zijn moet ik wel een beetje opletten op de kosten. Gelukkig kun je met actiecode’s en kortingen een hoop geld besparen. Vandaag deel ik een paar van mijn online shopping tips! Lees je mee?

Iets wat mij laatst op viel was dat online shoppen best voordelig kan zijn. Vaak zijn de prijzen iets lager, en daarnaast stunten veel webshops ook met dingen als gratis verzending en super sales. Je moet er alleen wel even voor zoeken. Ik gebruik hier graag ActiePagina.nl voor.

picmonkey-collage

Laarzen van Tamaris €89,95
Jurkje van ONLY €22,99
Shopper van Laura Scott €59,99

Deze outfit zou ik bijvoorbeeld willen shoppen bij OTTO. Maar eerst natuurlijk even kijken of er nog een kortingscode of actie is. Dus ga ik gelijk naar Actiepagina.nl en zoek naar een OTTO kortingscode. En hoe leuk is dit, ze hebben een cashback code waarmee je direct €10 terugkrijgt! Het enige wat je hoeft te doen is op de ‘Krijg nu cashback’-knop klikken om in aanmerking te komen voor het cashback bedrag en vervolgens stuur je het (digitale) aankoopbewijs naar cashback@actiepagina.nl. Handig toch?

cashback-actiepagina-nl

Het fijne aan ActiePagina.nl is dat ze een ActiePagina community hebben opgezet. Hun missie is om alle kortingcode’s en de meest betrouwbare reviews op één plek te verzamelen zodat je altijd de juist een beste informatie op 1 plek kan vinden. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over het feit dat ze een spaar systeem hebt. Je verdient namelijk elke keer dat je een code gebruikt punten die je vervolgens ook weer kan inwisselen voor een shoptegoed voucher. Dubbel besparen dus!

actiepagina -12314

De outfit die ik had samengesteld kost normaal gesproken €172,93 maar met de cashback korting krijg ik €10 terug. En omdat er ook nog eens een code is met 15% korting op alle mode betaal ik slechts €136,99! Dat is een besparing van maar liefst €36!

Ik ben echt fan van dit soort kortingssites en bespaar zo toch elke keer weer geld. Kijk jij ook altijd eerst naar kortingscodes voor je online gaat bestellen?

Handtekening Jamey