SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een nieuw jaar met nieuwe voornemens. Een van mijn voornemens is wat vaker op tijd komen. En tja, daar heb ik natuurlijk wel een horloge bij nodig! Gelukkig kreeg ik een prachtig Olivia Burton horloge om mij hierbij te helpen. Kijk je mee?

Olivia Burton 5

Olivia Burton

Olivia Burton is een hip en redelijk nieuw merk uit Londen. De prachtige horloges van Olivia Burton zijn geïnspireerd op de vintage style en catwalk trends. Wat ik vooral erg leuk vind om te zien is dat ze in de huidige collectie ook veel dieren print en plaatjes laten terugkomen in de horloges. Zo heb je een heel mooi horloge met een vogel op de wijzerplaat, maar zie je ook een subtiel dieren printje op de bandjes terug.

Olivia Burton 1

De vorm van de horloges doet wel erg denken aan de horloges van het merk Cluse. Zelf heb ik nog niet zo lang geleden ook een prachtig rosé gouden horloge van Cluse gekregen. Wat ik erg fijn vind aan dit soort horloges zijn de dunne klokjes. Ik vind het persoonlijk altijd erg vervelend als ik een heel zwaar of dik horloge om heb. Ik blijf dan vaak het gevoel hebben dat er echt een blok aan mijn pols hangt, maar dat heb ik met dit mooie horloge van Olivia Burton absoluut niet.

Olivia Burton 2

Van Brandfield mocht ik een eigen Olivia Burton horloge uitkiezen, en uiteraard zeg ik daar geen nee tegen! Ik heb gekozen voor het Wonderland Mix Mink horloge. Een chique maar toch neutraal horloge. Het bandje heeft een hele leuke subtiele print en het wijzerplaatje is wit met rosé gouden details. Het horloge is erg licht en het viel mij op dat hij ook een stuk kleiner is dan ik eigenlijk had verwacht. Je kunt wel zeggen dat het echt een heel fijn en vrouwelijk horloge is dus.

Olivia Burton

Vergeleken met de horloges van Cluse zijn de Olivia Burton horloges wel iets duurder. Een Cluse horloge koop je namelijk al voor €89,95 en de horloges van Olivia Burton zitten zo rond de €99/€109. Toch vind ik dat deze horloges het echt dubbel en dwars waard zijn!

Olivia Burton

Zoek jij nou ook nog een fijn, vrouwelijk en hip horloge? Dan raad ik je echt aan om even bij Brandfield te kijken want naast deze pareltjes van Olivia Burton hebben ze ook nog mooie horloges van Cluse, Daniel Wellington en nog veel meer trendy merken.

Welk horloge spreekt jou meer aan?

Nieuwehandtekening