Misschien ken je ze wel, de ringen die je helemaal zelf kan samenstellen. Een steentje, een gladde ring, een matte ring en misschien nog wel verschillende materialen? Hoe gaaf is het om je eigen ring naar smaak samen te stellen. Ik mocht het doen! 

IMG_4460

De prachtige stalen ringen van Ohlala kun je helemaal naar eigen stijl samenstellen. Zo kan je kiezen uit verschillende ringen, kleuren en toppings. Toppings? Klinkt als de spikkeltjes die je op je ijsje besteld hé? Een topping is het diamantje die je kan verwisselen op de ring. Dat diamantje is in verschillende kleuren te bestellen. Ik heb zelf 8 verschillende kleurtjes gekregen. Je ring krijgt echt gelijk een andere uitstraling zodra je er een andere kleur op zet. En het mooie is dat zo’n steentje maar €2,50 kost!

IMG_4464

Naast de verschillende steentjes zijn er ook verschillende modellen ringen in shiny en mat edelstaal. De ringen zijn te krijgen in de maten 16- 17- 18- 19- 20 en verkrijgbaar vanaf €12,95 in staal, verguld rosé, en geel goud. Persoonlijk ben ik helemaal fan van de rosé kleurige ringen. Om het een beetje af te wisselen heb ik er ook zilvere ringen bij.

IMG_4289

Ga jij ook een Ohlala ring  bestellen? Lees dan zeker deze tips even door!

♥ Reinig de ringen en toppings met een droge zachte doek zo glimmen ze weer mooi!
♥ Combineer kleuren met elkaar voor een levendig setje, vooral zilver met goud of zilver met rosé past bij elke outfit.

IMG_4466

Is het geen geweldig setje? Wat ik ook vaak doe is ringen los van elkaar dragen. Vooral de gedraaide rosé ring is mijn favoriet. Benieuwd naar waar jij jouw Ohlala ringen kan aanschaffen? Neem dan even een kijkje op Ohlalajewels.nl. Mocht je op de hoogte willen blijven van leuke combi’s, aanbiedingen en nieuwe collecties van Ohlala volg hun dan op Facebook.

Nieuwehandtekening