Laatst ontving ik van OGX een heerlijke shampoo en conditioner tegen vet haar. Op de verpakking staat: gravity-defying & hydration+. Dit sprak mij direct aan. Helaas heb ik de pech dat mijn haar snel vet wordt, erg vervelend! Natuurlijk was ik meteen benieuwd wat deze producten zouden doen voor mijn haar, dus ik heb ze uitvoerig getest. Ben je ook benieuwd? Lees dan verder!
De verpakkingen van OGX zijn altijd erg stijlvol. Ze zijn breed, hebben mooie kleuren en gouden accenten. Zo ook deze verpakking. Hij is blauw van kleur, de shampoo is transparant en de conditioner is effen van kleur. Op de verpakking staat een beschrijving van het product. De frisse formule voedt je haar, geeft het haar volume en geeft fijn haar een luchtig effect. Dat voorspelt veel goeds! Nu is het tijd voor het testen.

Wat vind ik van de producten?

Zowel de shampoo als de conditioner hebben een lekkere geur, erg belangrijk! Zelf was ik mijn haar altijd tweemaal met de shampoo en breng ik daarna de conditioner aan. De conditioner laat ik 5 minuten intrekken waarna ik het uitspoel. Ik laat mijn haren aan de lucht drogen. De heerlijke geur van de producten blijft lekker hangen, dat geeft een fijn en fris gevoel. Mijn haar voelt luchtig en verzorgd aan, fijn!

Mijn eindoordeel

Natuurlijk kan een product pas goed worden getest door het een aantal keer te gebruiken, dat heb ik dan ook gedaan. De flessen zijn inmiddels een stuk leger en ik moet zeggen: ik ben fan! Wat een fijne producten, zeker voor mijn haar wat snel vet wordt. Ik merk dat mijn haar een stuk frisser blijft en daarna erg luchtig valt. Dat is natuurlijk ontzettend fijn! Ik ga deze producten zeker vaker aanschaffen!

Wat voor shampoo en conditioner gebruik jij?

Handtekening Jamey