12079316_999227333484286_4926834077087934088_n

Mijn sjaal houd mij warm, knuffelt mij wanneer ik alleen en koud ben. Mijn sjaal zorgt er voor dat ik er fashionable uit zie. En of het nou een grote wollen sjaal is of juist een zacht satijnen sjaaltje, mijn sjaal streelt graag mijn zachte huid. Mijn sjaal is mijn beste vriend. Ik zou niet zonder kunnen.

En nou weer even zonder dollen. Voor mij zijn er 2 redenen waarom ik niet zonder mijn sjaal kan. Zullen we ze eens bespreken?

ca15-aw12-05-03_5540

Fashion statement

Een sjaal is een super item om je outfit mee af te maken. Je kunt er voor kiezen om een mega opvallende sjaal te nemen maar je kan ook een subtiel dun sjaaltje gebruiken om bijvoorbeeld je little black dress af te maken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan prints, motieven en verschillende soorten stoffen. Ik zelf ben fan van een effe wollen sjaal en een dunne tube sjaal in de winter. Een print kan absoluut, echter combineer ik dit altijd graag met een rustigere outfit omdat het anders net to much word.

wollen Sjaal 2

Comfort

In de winter merk ik dat ik vaak sneller verkouden ben of last van mijn stem krijg. Omdat ik de hele dag door met klanten aan het praten ben is mijn stem me erg dierbaar. Daarom houd ik mijn nek altijd warm door een sjaal te dragen. Mijn voorkeur gaat uit naar een grote zachte sjaal. Maar smaken verschillen hier natuurlijk.

wollen Sjaal 1

Maar wat nu, hoe draag je die o zo fijne sjaal nou het leukste? Zoals ik al aanhaalde zijn er een hele hoop soorten sjaals. Denk maar aan de dikke wollen sjaal, een tube sjaal en ga zo maar door. Maar hoe draag je die nou? Wat mij opviel is dat veel bloggers vaak de sjaal nonchalant om slaan. Zelf betrapte ik mij er op dat ik dat ook doe met mijn wat grotere sjaals. Naast dat het natuurlijk lekker warm is staat het ook erg leuk. Je ziet dat dit ook dit najaar een trend is. Ook zie je dat de sjaal steeds vaker als omslag doek word gedragen en zelfs in de zomer als een pareo.

Draag je toch graag wat dunnere sjaals? Geen probleem! Ook deze zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn wellicht niet zo warm als een dikke sjaal, maar ze kunnen er absoluut voor zorgen dat je outfit helemaal compleet is. Neem anders hier eens een kijkje voor wat inspiratie.

Deel jij dezelfde liefde voor sjaals?

Nieuwehandtekening