Of je nou gezellig met familie zit of lekker gaat stappen, bij oud en nieuw hoort natuurlijk een sparkling outfit! Nog geen idee wat je aan moet? Lees dan snel verder voor wat NYE outfit inspiratie!

Met glitter en glamour in het achterhoofd zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een leuk jurkje of een mooie top. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Maar met NYE kun je vrijwel bij elke gelegenheid wel All out gaan. Geen glitter is te veel! Een andere stof waar je ook nooit de fout mee in kunt gaan is zijden en velvet. Vooral velvet zit je steeds meer terugkomen in 2018.

Bron

Heb je net als mij niet de benen voor korte jurkjes of ben je iemand die liever met het vuurwerk de hele nacht buiten staat? Dan kan het fijner zijn om een top te kiezen met een mooie broek. Persoonlijk vind ik een mooie wijdlopende zwarte pantalon erg mooi, maar ook een gold sequence broek is natuurlijk helemaal geweldig voor je NYE look.

Bron

Style je outfit met een paar knallende pumps en accessoires en klaar is kees. Denk bijvoorbeeld aan wat armcandy. Een leuke tip om eens te kijken is horloge.nl. Hier hebben ze echt ontzettend mooie horloges die je perfect kunt combineren met wat shiny armbanden. Probeer het wel te matchen met je outfit zodat je wel een mooie eenheid houd in je look.

Alleen nog een mooie smokey eye en een knallende lipkleur en je bent klaar voor een avond feesten! Heb je toevallig ook goud in je outfit? Probeer dan zeker een mooie gouden oogschaduw te verwerken in je oog look. Dit maakt het geheel dan helemaal af.

Tot slot wil ik  jullie allemaal een gezond en sprankelend 2018 toe wensen vol liefde en geluk! Happy Newyear!

Handtekening Jamey