Vanavond is het zo ver! NYE! Dit jaar gaan wij het voor het eerst in ons nieuwe huisje vieren met een groepje vrienden en als gastvrouw ik er dan natuurlijk piekfijn uitzien. Ik heb alvast wat NYE outfit inspiratie opgedaan bij ExpressWear.nl. Kijk je mee?

ExpressWear.nl is een van de weinige webshops die een van mijn favoriete merken verkoopt, namelijk Studio Anneloes. Studio Anneloes kleding herken je vooral aan de mooie stoffen en geweldige kwaliteit. Daarnaast staan ze bekend om hun statement Fast Fashion. Dat houd in dat ze bijna elke week wel een nieuwe collectie neerzetten. Ik zelf ben echt gek op een beetje afwisseling en herken mezelf dus helemaal in hun statement.

sa15-0722-504-s-simple-dress-nudeprocessed-2.8aa5f9

Het eerste waar ik gelijk verliefd op werd was deze prachtige Studio Anneloes jurk. Door de print geeft het mij echt een feestelijk gevoel. De kleur roze is natuurlijk altijd goed en het is echt een jurkje waar je eigenlijk alleen maar een paar mooie pumps en glimmende oorbellen bij nodig hebt om het af te maken. Toch kom ik er eerlijk voor uit, ik heb gewoon lelijke benen en grote voeten. Niet echt een combi voor een strak kort jurkje dus.

PicMonkey Collage

Toch vind ik het wel zo leuk om een feestelijke outfit aan te hebben als gastvrouw van mijn eerste NYE party dus ging ik opzoek naar een andere oplossing. Al gouw kwam ik bij deze prachtige jumpsuit van Studio Anneloes. Het is de perfecte combinatie tussen een broek en een jurkje en kan ontzettend feestelijk zijn met de juiste accessoires. De Studio Anneloes broek valt iets aan de kleinere kant vind ik maar als je eenmaal de juiste maat hebt gevonden kan je bijna alle broeken gewoon blind bestellen!

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Jumpsuit in het zwart. Een tijdloze outfit die je perfect kan opfleuren met goude accessoires en mooie pumps. En mocht je nou met oud en nieuw naar buiten gaan om het vuurwerk te bekijken kan je het ook erg leuk combineren met een kort leren jasje of een warme winterjas!

Welke outfit zou jij kiezen?

Nieuwehandtekening