Onlangs ontving ik een geweldig pakketje met de allernieuwste kleuren van de NYC Get it all Lip Colors Lipsticks. Ik ben er ontzettend enthousiast over en wil jullie graag de nieuwe kleuren laten zien! Kijk je mee?

Ik was zelf nog niet echt bekend met het merk NYC. Ik had er wel eens wat van voorbij zien komen op blogs maar heb eigenlijk nooit iets meegenomen in de winkel. Waarom? Geen idee. Het sprak me denk ik niet direct aan door de verpakking. Maar ik ben zo blij dat ik de lipsticks nu heb mogen proberen want o wat zijn ze fijn!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De NYC Get it all lip colors zijn er in 10 verschillende kleuren. Ik heb er zelf 6 mogen reviewen. De kleuren verschillen van neutrale tot knal kleuren waardoor er echt voor iedereen wel een kleurtje tussen zit. Wat mij gelijk opviel was dat de lipsticks enorm lekker ruiken! Ze hebben allemaal een lekkere zoete geur, er rook er zelfs eentje naar kersen (my favorit!).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen de 3 roze tinten van de get it all lip colors. De kleuren die ik heb ontvangen zijn 100 PINKdigious, 201 FUCHSIAtastic en 202 FabFUCHSIA. De twee fuchsia tinten vind ik echt prachtig. Persoonlijk vind ik PINKdigious niet echt een kleur voor mij. Hij is erg licht en maakt mijn gezicht erg bleek.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

100 PINKdigious

SAMSUNG CAMERA PICTURES

201 FUCHSIAtastic

SAMSUNG CAMERA PICTURES

202 FabFUCHSIA

GET IT ALL Lip Colors rood

De volgende drie kleuren zijn wat meer naar het rood en paars. De kleuren heten 300 ImpREDssive, 301 WondeREDfull en 400 ExtraordiBERRY. ExtraordiBERRY is een mooie paarse kleur. De andere twee zijn diep rood en oranje rood.

GET IT ALL Lip Colors 5

300 ImpREDssive

GET IT ALL Lip Colors 2

301 WondeREDfull

GET IT ALL Lip Colors GET IT ALL Lip Colors

400 ExtraordiBERRY

Het aanbrengen is erg fijn. De lipstick heeft een schuine afronding waardoor hij lekker makkelijk over je lippen glijd. De finish is een beetje creamy met een mooie glans. De kleur blijft redelijk lang zitten, zo’n 4 uur. Voor een budget lipstick als deze vind ik dat zeker niet verkeerd! Persoonlijk vind ik de kleur 202 FabFUCHSIA het mooiste staan bij mij. De lichtroze kleur 100 PINKdigious vind ik zelf wat minder bij mij. Ik heb het gevoel dat ik er dan een beetje ziekjes uitzie. Dus die zal ik zelf niet zo snel meer dragen.

GET IT ALL Lip Colors 1

Zoals ik eerder al zij ben ik niet heel erg fan van de verpakking. Het oogt naar mijn mening wat goedkoop, maar goed wat wil je voor €4,49 per lipstick. De kwaliteit daarentegen is echt heel erg goed. De kleuren zijn prachtig, hij blijft mooi lang zitten en ruikt daarbij ook nog eens heerlijk! Zeker een budget aanrader dus! De NYC Get It All Lip Colors zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 4,49 per lipstick.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening