Nur Besten Flower Nail Wrap

Wil je snel een leuke nail art design op je nagels hebben dan zijn de nail wraps daar perfect voor. Van Nur Besten ontving ik de Flower Nail Wrap een prachtig afbeelding van rozen. Benieuwd hoe nail warps precies werken en hoe het resultaat geworden is, lees dan gauw verder!

Nur Besten Flower Nail Wrap

Nur Besten Flower Nail Wrap

Nail Wraps zijn eigenlijk gewoon gezegd nagelstickers. In de verpakking van deze Flower Nail Wrap zitten 16 stuks, dus mocht je een foutje maken dan heb je nog reserve.

Nur Besten Flower Nail Wrap

Op de achterkant staat duidelijk stap voor stap beschreven hoe het werkt, wel in het Engels maar ook word het duidelijk weer gegeven zoals je ziet als afbeelding.

  • Knip eerst een nail warp van de strip af
  • Verwijder het plastic folie
  • Daarna haal je de sticker los van het velletje
  • Vervolgens breng je de sticker aan op de nagel
  • Knip het te veel aan sticker af en met de vijl of aceton verwijder je het overige van de nail warp.
  • Als laatste heb ik er nog een top coat over aangebracht

Nur Besten Flower Nail Wrap

Als je de nagel sticker aanbrengt moet je dit niet te snel doen anders komt er lucht onder de sticker en dan zie je er luchtbellen onder. Dat was mij zelf de eerste keer gebeurt. Daarna heb ik de nail warp wat voorzichtiger aangebracht en met behulp van een wattenstaafje het lucht wat er nog onder zat eruit geduwd.

Nur Besten Flower Nail Wrap

Ik heb enkele dagen mijn nagels zo gehad en kreeg van verschillende mensen complimenten. Ik ben zelf ook helemaal gek op dit design ik heb er een gouden accent nagels bij gedaan om het toch een beetje passend voor de december maand te maken, maar dit is eigenlijk een mooi klassiek en tijdloze afbeelding toch!

Nur Besten Flower Nail Wrap

Ik heb na ruim vierdagen de Nur Besten Flower Nail Wrap van mijn nagels verwijderd en het was toe nog net zo mooi als dat ik het net had aangebracht. Dus naast dat je in een handomdraai een mooie nail art heb blijft het ook nog eens heel lang mooi zitten.

Nur Besten Flower Nail Wrap

Flower Nail Wrap is online verkrijgbaar bij Nur Besten voor €2,73 met de code REMPL10 ontvang je nog eens 10% korting op je bestelling.

Wat vind jij van deze flower nail warp?