De vakantieperiode komt weer in zicht en dat betekent dat het weer tijd is om een heerlijke vakantie te boeken. Als je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk dat je baby zich gedurende de reis ook comfortabel voelt. Het Nuna Sena Aire reisbedje is tegenwoordig erg populair om je baby ook tijdens de vakantieperiode een heerlijke nachtrust te geven. Wat is het Nuna Sena Aire reisbedje en waarom is dit een goede keuze?

Een stijlvolle keuze

Dit reisbedje kan zeker voldoen aan de wensen van ouders die graag iets moois in huis willen halen. Dit reisbedje is namelijk praktisch én stijlvol. Het reisbedje heeft een prachtige geborsteld zilver-metallic frame en een chique stof. Daarnaast is het niet het standaard soort reisbedje wat je normaal gesproken ziet. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder, dan snap je direct wat ik bedoel.

Air design

Het Nuna Sena Aire reisbedje is voorzien van een air design. Dit zorgt ervoor dat elk plekje is voorzien van een maximale lucht doorlaatbaarheid. Alle zijkanten zijn voorzien van gaas, zelfs de bodem is volledig van gaas. Het matras is ook een heerlijk gezonde slaapplek voor je baby, deze heeft zelfs twee ventilatie niveaus. Dit zorgt ervoor dat het reisbedje maximaal lucht doorlaatbaar is. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat naar Spanje.

Bepaalde eigenschappen van het Nuna Sena Aire reisbedje zijn ontzettend handig:

Je kunt het reisbedje gemakkelijk met één hand inklappen
Het bed is ontzettend stevig door de aluminium frame.
Je hebt een bodem verhoger die je gemakkelijk kunt bevestigen en los kunt halen
Het reisbedje is voorzien van anti slip pootjes
De hoeken van het reisbedje zijn bekleed waardoor de vingertjes van je kind niet kunnen knellen
Je hebt te maken met een afritsbare matrashoes die je gemakkelijk in de wasmachine kunt wassen. Deze mag ook in de droger.
En er zit ook een speciale hoeslaken bij voorzien van klittenband zodat hij goed blijft zitten.

Zowel als bedje als box te gebruiken

Wij zijn een reislustig gezin, je kunt je dus voorstellen dat de Nuna Sena Aire regelmatig mee zal gaan. Maar naast dat we van reizen houden zijn we ook echte tuin genieters. Daarom staat het reisbedje tijdens het mooie weer eigenlijk altijd klaar om in de tuin neer te zetten. Zo hebben we binnen een box, maar ook buiten een box zodat ze lekker ook van het mooie weer met ons kan genieten.

Het Nuna Sena Aire reisbedje is helaas niet heel goedkoop. Het reisbedje kost €249 en is te koop bij geselecteerde babyspeciaalzaken zoals Prénatal en Baby-Dump. Mocht je meer informatie willen over het reisbedje, kijk dan eens op de website van Nuna.

Welke reisbedje heb jij in huis om je baby tijdens de vakantie heerlijk te laten slapen?

Handtekening Jamey

#nuna #mommy #travel #travellingwithkids #reisbedje #nunasenaaire