Blux staat voor Be Lux. In de Blux Box zitten maandelijks 4 tot 6 producten. De eerste Blux Box was een kennismakingsbox. Nu is het tijd voor de tweede box, de november Blux Box! In de box zit altijd een soort menu kaartje. Daarin staat een korte inleiding van Mari en  informatie over de producten. Zoals ik al vertelde is het thema van deze box huidverzorging. Dus ik ben erg benieuwd wat ik ga vinden!

Noabay Calming Face Toner 

November Blux Box Naobay

Noabay is al een bekend merk uit de beauty box wereld. Echter heb ik nog nooit een fullsize face toner mogen ontvangen! De verpakking is erg mooi en strak en de toner ruik heerlijk fris. Het ruikt een beetje naar citrus vruchten. Naast dat de calming face toner goed is voor je huid is de lotion ook bijna helemaal natuurlijk. De Noabay Calmin Face Toner is te koop voor €14,50.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA LIQUID 

November Blux Box Paula

Mijn hart deed even een sprongetje! Ik wil al een tijdje wat proberen van Paula’s Choice omdat ik er zulke goede verhalen over heb gehoord. De skin perfecting BHA liquid zou echt een wonder reinigingsmiddel zijn om onder andere mee-eters en onzuiverheden aan te pakken. Dit is een test verpakking van 30ml en kost ongeveer €9,-.

Youth Lab CC Complete Cream

November Blux Box Youth lab

Eigenlijk had ik geen make-up items verwacht maar goed, ik had helemaal niet eens verwacht dat ik een bluxbox deze maand zou ontvangen! Er zit dus ook een CC creme in van het merk Youth Lab. Hier ben ik zelf niet bekend mee en eerlijk gezegt heb ik nog nooit een CC cream geprobeerd op de BCDation crème van Tony Moly. Ik ben dus erg benieuwd! De CC cream is niet heel goedkoop hij kost maar liefst full size €29,-.

Rainpharma Shower Scrub

November Blux Box Rainpharma

Over Rainpharma heb ik al vaker goede verhalen gelezen maar ik heb het helaas nog niet zelf kunne proberen. Tot vandaag! Er zat namelijk een heerlijke shower scrub in de box met de geur sweet morning mint. En zoals je misschien wel eens hebt gelezen ben ik gek op mint geuren! Daarnaast zitten er ook geen chemische schuimmakers in wat mijn huid ook erg op prijs stelt. De shower scrub bevat 100ml en kost €11,95.

Balance Me Natural Portection Moisturiser

November Blux Box Balance me

Dit kleine tubetje verbaasde mij enorm. Het is een hele fijne créme die de huid beschermt, hydrateerd en ook nog een huidveroudering tegen gaat. Het is een klein tubetje dus ideaal om mee te nemen in mijn tas en zeker gezien ik erg last heb van droge plekken komt het perfect uit om mee te nemen. De moisturiser kost €13,30.

Bee Natural Lip Balm Pomegranate

November Blux Box lip

De lipbalsem van Bee Natural is gemaakt van bijenwas en is 100% natuurlijk. Het is zo belangrijk om je lippen goed gehydrateerd te houden want ik merk dat dit koude schrale weer er niet voor zorgt dat je mooie lipswatches kan maken. De handige draaistick heeft een licht granaatappel smaakje en is heerlijk om even snel te smeren. En voor die €1,99 zou ik hem ook zeker niet laten liggen in de winkel!

November Blux Box totaal

Conclusie:

Ik vind de november Blux Box echt een top box met super bruikbare spullen. De Noabay Calming Face Toner is voor mij de topper van de Box. Hij ziet er niet alleen prachtig uit maar ruikt ook nog eens heerlijk fris. De november Blux Box heeft een totale waarde van €62,34 en dat is een hele mooie waarde aan producten die je krijgt voor maar €14,95!

De Blux Box kost €14,95 per maand inclusief verzending en is maandelijks opzegbaar. Het is ook mogelijk om een abonnement voor meerdere maanden af te nemen. Wil je meer weten over de Blux Box, neem dan even een kijkje op Bluxbox.nl.

Nieuwehandtekening