Onlangs kreeg ik een pakketje toegestuurd met de nieuwe Yves Rocher make-up producten. Ik ken Yves Rocher voornamelijk van vroeger en ook op blogs lees ik er regelmatig wat over. Super enthousiast was ik natuurlijk dat ik het ook mocht testen. Nu ik het een tijdje gebruik vertel ik je er graag meer over kijk je mee?

Nieuwe Yves Rocher Make-up

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Ik begin met de mascara. Zo op het eerste gezicht niet heel bijzonder, dat dacht ik ook. Maar zo’n mascara als deze heb ik niet eerder gezien en des ondanks bleek het echt een hele fijne mascara te zijn!

Het borsteltje is echt heel dun en fijn, gecombineerd met een vernieuwde formule zorgt en beloofd deze mascara voor een verlengend effect. Ik heb geen reviews gelezen hierover en ben blanco begonnen met testen hiervan. En mijn conclusie is dat dit een geweldige mascara is. Het pakt alle wimpers mee zelfs de kleinste ook op de onderste ooglid. Mijn wimpers worden echt langer hierdoor en geeft toch een heel natuurlijk effect.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara is verkrijgbaar bij Yves Rocher van €19,90 voor €9,95

Yves Rocher Glossy Lip & Cheek Pen – Abricot, Corail, Tangerine Intense & Sable Doré

Lipbalms ik gebruik ze graag en voor nu in de zomer. Van deze vier zijn Abricot en Corail mijn favoriete kleuren. Ze brengen allemaal fijn aan. Het maakt mijn lippen soepel en geven hydratatie.

Het pigment viel mij ook niet tegen. Het zijn vier frisse kleuren die je zowel op je lippen als op je jukbeenderen kan aanbrengen. Ze geven een subtiele glans en blijven zo’n twee uur mooi zitten daarna moest ik wel wat bijwerken.

Yves Rocher Glossy Lip & Cheek Pen is verkrijgbaar bij Yves Rocher van €13,90 voor €6,95 per stuk

Yves Rocher Duo-Poeder Zonnige Teint Matt

Deze duo poeder heeft twee kleuren die elkaar aanvullen en zorgen voor een natuurlijk en zonnige tint. Het maakt de huid egaal en zacht. Ik gebruik het ook als ik in de zon ben geweest. Mijn gezicht word niet egaal bruin dus deze duo poeder vult het mooi aan.

Yves Rocher Duo-Poeder Zonnige Teint Matt is verkrijgbaar bij Yves Rocher van €26,00 voor €7,80

De nieuwe Yves Rocher Make-up heeft mij echt verrast, ik had niet hele hoge verwachtingen. De mascara is wel echt mijn favoriet als ik zou moeten kiezen. De verlengt zoals het beloofd je wimper en geeft een natuurlijk effect.

Koop jij wel eens iets bij Yves Rocher?