Onlangs was ik weer samen met Judith op pad. We gingen namelijk inspiratie opdoen op het storymakers event! Het was zo’n mooie locatie dat we gelijk besloten wat foto’s te maken van mijn nieuwe outfit. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Soms heb je dat wel eens, dat je onverwachts in eens op een prachtige locatie staat. Perfect licht, en toevallig een nieuwe outfit aan! Dat geluk had ik afgelopen week. Samen met Judith was ik onderweg naar een heel leuk reis event in Amsterdam. Het Storymakers event, waar ik vol op inspiratie heb opgedaan voor onze aankomende vakantie.

Het event was in een oude hal aan het water. En met het prachtige weer was dit het decor voor een paar leuke outfit foto’s. Van River Island ontving ik eerder deze maand een ontzettend fijne wollen jurk. Hij is zo enorm zacht dat ik hem het liefst de hele dag door aan heb. Hij is gemaakt van een heel zacht soort wol. Nou was ik eerst wel bang dat hij zou kriebelen maar dat is gelukkig helemaal niet het geval.

Ik draag de wollen jurk regelmatig met een legging. Maar van mijn lieve vriend kreeg ik onlangs een nieuwe spijkerbroek van G-star die ik er ook wel heel leuk bij vond staan. Hier zit een licht groenige wash over. I love it!

Hoewel het zonnetje heerlijk scheen was het nog wel een beetje fris. Ik kon dus ongegeneerd mijn UGG laarsjes uit de kast halen. Ze zijn zo lekker warm en lopen echt als slofjes. Je kunt je dus wel voorstellen dat die laarsjes erg goed passen bij deze outfit.

Om mijn look nog af te maken draag ik uiteraard wat rosé kleurige sieraden. Mijn favoriete ketting van Bronzallure, een armbandje van The Rubz en ook een armband van Paul Hewitt. Ik vind rosé kleurige sieraden zo ontzettend mooi! Wat vind jij er van?

Al met al hebben we een heerlijk inspirerende dag gehad. Wat is het eerste wat jij doet als het zonnetje zo heerlijk schijnt?

Handtekening Jamey