Als kersverse moeder komt er ontzettend veel op je af, ik kan daar inmiddels uitgebreid over mee praten. Als nieuwe moeder heb je het niet altijd gemakkelijk, denk maar aal de slapeloze nachten en vroege ochtenden. Daarom heb ik een paar tips voor je waardoor je je een stuk lekkerder in je vel gaat voelen! (tenminste, dit hielp mij!).

Een lekkere bodylotion

Als nieuwe moeder heeft je lichaam het de afgelopen periode zwaar te verduren gehad. Je lichaam, en vooral je buik, borsten en benen kunnen daarom de nodige verzorging goed gebruiken. Smeer je lichaam in met een heerlijke bodylotion. Zo blijft je huid soepel en goed verzorgd. Daarnaast gebruik ik zelf ook nog Bio-oil om zo hopelijk mijn striae te verminderen.

Een dekkende foundation (en concealer)
Een goede foundation zorgt ervoor dat je huid egaal en gezond oogt. Weinig slaap en stress zal zichtbaar zijn op je huid. Je kunt hierdoor pukkeltjes krijgen en wallen. Met een goede foundation kun je dergelijke problemen direct bedekken. Op deze manier zie je er gemakkelijk toch mooi verzorgd uit. Ik kan je de nieuwe foundation van Rimmel absoluut aanbevelen hiervoor.

Gebruik een goede anti-transpirant
Met al die hormonen die nog door je lijf gieren kan het zijn dat je last hebt van zweet uitbraken. Gebruik daarom een goede deodorant. Persoonlijk zou ik er eentje kiezen zonder parfum omdat die vaak vol bestanddelen zitten waar je bijvoorbeeld jeuk van krijgt. En gezien je lichaam nog niet de oude is kan je beter even zo neutraal mogelijk leven. Een anti- transpirant zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen.

Ga eens lekker shoppen!

Voel je je nog niet helemaal zeker over je lijf? Ga dan eens lekker shoppen. Een paar mooie pumps doen al snel wonderen voor je figuur en zeg zou zelf, wie houd er niet van een leuke shop sessie? Persoonlijk kan ik Schuurman-schoenen ook zeker aanbevelen. Hier hebben ze echt voor iedereen wel iets en wie weet zie je ook wel een paar leuke schoentjes voor je kleintje haha.

Heb jij nog handige musthaves of tips voor de nieuwe moeder?

Handtekening Jamey