Ken jij het merk Asplund Design al? Zo niet, dan moet je snel eens een kijkje nemen. Asplund is een prachtig Zweeds merk, wat zich kenmerkt door de kwaliteit van de producten. De producten worden ontworpen met het oog op een lange levensduur. Enorm geschikt dus voor ieder interieur! In dit artikel lees je meer over mijn favoriete producten van Asplund.

Een prachtig dressoir

Het product wat mij direct aansprak van Asplund, is de Asplund Kilt Light 180 Dressoir. Een strak dressoir, met verschillende vormen in het patroon wat zorgt voor extra speelsheid. Het dressoir is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar mijn favoriet is de khaki green. Ik weet zeker dat deze supertof in ons interieur zou staan!

Meer over Asplund

Het merk Asplund komt oorspronkelijk uit Zweden en is opgericht door twee broers in 1989. Tegenwoordig werken de broers samen met verschillende top designers, waarmee ze samen een prachtige collectie neerzetten. Alle kasten- en tafels worden geproduceerd in Zweden en staan bekend om de goede kwaliteit en levensduur. Persoonlijk vind ik het merk een erg strak en modern merk, waardoor het in vele interieurs past. In combinatie met moderne kleuren, kan iedereen zo een passend meubel vinden.

Design kasten en design tafels

Uiteraard kan het zijn dat jij wel van design houdt, maar even verder wilt kijken naar andere merken. Gelukkig zijn er tal van merken die zich kenmerken door prachtige Design tafels te ontwerpen. Of het nu om een bijzettafel, of om een eettafel gaat, design kan altijd! Liever geen design tafel maar een design kast? Design kasten zijn enorm geschikt om toe te voegen in je interieur. Op een simpele en functionele manier kun jij zo je interieur een totaal andere uitstraling geven. Bij Mister Design vind je een ruim assortiment design kasten en design tafels, een aanrader om eens lekker rond te kijken!

Wat vind jij van het merk Asplund?