Real Techniques zit niet stil! De afgelopen tijd zijn er weer een hoop mooie nieuwe producten bij gekomen en ik had het geluk dat ik er twee van mocht proberen! Vandaag laat ik jullie graag de Miracle Diamond Sponge en de Your Picks Berlin set zien. Kijk je mee?

2345

Miracle Diamond Sponge

Laten we beginnen met het pareltje uit de nieuwe Bold Metals collectie, namelijk de miracle diamond sponge. Naast dat de beauty spons enorm handig is is deze variant ook wel enorm fotogeniek vind ik zelf. Normaal zijn de welbekende sponsen te herkennen aan hun vorm van een ei. Deze is wat dat betreft wel erg anders. De spons heeft een diamant vorm wat mij zo op het eerste gezicht wel heel erg fijn lijkt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Het puntje is ideaal om foundation aan te brengen op de kleinere plekjes van je gezicht, bijvoorbeeld net onder je neus. De brede kant is weer fijn voor je foundation over je hele gezicht. De spons is zowel nat als droog te gebruiken. De print is echt prachtig, hoewel je hier niet heel veel meer van zult zien als je de spons dagelijks gebruikt. De spons is in meerdere webshops te koop voor €11,95.

Processed with VSCO with hb2 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Your Picks Berlin set

De Your Picks Berlin set bestaat uit 5 kwasten die door de Real Techniques fans zijn uitgekozen tot de meest fijne kwasten. Het leuke aan de set is dat de set een prachtige print heeft die je niet zo vaak ziet. Dit zou zijn geinspireerd door de streetart in de stad Berlijn. Erg fijn aan deze set is dat hij echt compleet is voor een hele look.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In deze Your Picks Berlin set zitten de volgende kwasten:

buffing brush
contour brush
stippling brush
deluxe crease brush
base shadow brush

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naar mijn idee zijn deze twee prachtige nieuwe items van Real Techniques echt musthaves voor iedere vrouw. De Your Picks Berlin set is verkrijgbaar voor €32,99. Zowel de Miracle diamond sponge als de Berlin set zijn te koop bij TheMakeUpSpot.

Welke van deze twee RT items zou jij ook wel in jouw stash willen hebben?

Handtekening Jamey