Hoe blij word je als je weer een prachtig pakketje binnenkrijgt van Brandfield! Het voelt altijd als een verjaardagscadeautje, niet alleen door de verpakking maar ook zeker om de inhoud! Vandaag laat ik mijn nieuwe sieraden zien. Kijk je mee?

Brandfield is een webshop boordevol prachtige sieraden en andere accessoires. Voor mij staan ze vooral bekend om hun prachtige assortiment merk armbandjes. Zo hebben ze merken als Michael Kors, Buddha to Buddha maar ook Paul Hewitt en Lola and Grace.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van twee van deze prachtige merken mocht ik een mooi sieraad uitzoeken. Ik koos voor 2 mooie armbanden. De eerste is van Michael Kors en de ander van Paul Hewitt. En uiteraard zijn ze beide in rosé goud. Maar dat was natuurlijk wel te verwachten van mij hé haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Alle sieraden van Michael Kors staan bekend om hun bijzondere stijlvolle maar ook luxe uitstraling. Dat zie je ook wel gelijk aan het armbandje dat ik heb gekozen. De Brilliance armband bestaat uit allemaal rosé gouden balletjes met daar tussendoor balletjes die ingelegd zijn met kleine steentjes. De sluiting is helemaal mijn ding, geen geklooi meer met haakjes maar gewoon strakker trekken door aan de uiteindes te trekken.

Brandfield

Het tweede armbandje die ik heb gekozen is van Paul Hewitt. Dit merk kende ik alleen van de foto’s op instagram, het ankertje is namelijk wel enorm herkenbaar vind je niet? Hoewel het een erg mooie armband is vind ik deze wel iets minder fijn. Dit komt omdat je hem moet sluiten door de lus over het ankertje heen te halen, en gezien de armband best stug is is dat ook erg lastig om voor elkaar te krijgen met 1 hand.

Beide armbanden zijn in de webshop en App van Brandfield te koop. Het Michael Kors armbandje kost €89 en het Paul Hewitt armbandje kostte €49,90.

Ik ben erg benieuwd wat jij vind van mijn nieuwste armcandy?

Handtekening Jamey