Protest winterjas handschoen

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden dat het zo lekker warm was dat een jas niet nodig was. Inmiddels waaien we weer weg en mogen de winterjassen weer uit de kast. In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Warm warmer warmst

Ik ben een enorme koukleum. Het liefst heb ik in de winter laagjes aan en dan als het even kan een lekkere warme sjaal om. Een lekker warme winterjas is dan ook altijd welkom. Protest is voor mij een merk dat ik nog ken van toen ik een tiener was. Zelf ben ik vooral bekend met de zomercollecties van Protest. Maar wat blijkt nou, ze hebben écht net zulke leuke collecties voor de winter met o.a. jassen, dames skibroeken, heren skibroeken en uiteraard ook heren ski-jassen. Niet gek dus dat mijn nieuwe Protest winterjas uit de nieuwe Protest collectie komt.

Protest winterjas

Mixedup Bloemenprint ski-jas

Ik koos voor de Mixedup Bloemenprint ski-jas. Dit is een “tot over de billen” ski-jas die bestaat uit twee kleur vlakken. Dat wilt zeggen dat de bovenkant van de jas een hele toffe bloemenprint heeft en de onderkant effen zwart is. Dit geeft naar mijn idee een stoer en speels effect.

Protest winterjas close upClose shot winterjas protest

Warme handjes!

Nou ben ik zelf geen skiër, maar als ik mijn skiënde vrienden mag geloven is deze jas écht een musthave. Wat ik vooral ook erg fijn vind is dat de mouwen een duimgat hebben. Ideaal voor wanneer je geen handschoenen bij de hand hebt maar wel een kinderwagen moet rond duwen.

Protest winterjas hoody

Ik ben dan wel geen wintersporter, toch ben ik helemaal verliefd op mijn nieuwe winterjas. De ski-jas is ongelofelijk warm en heeft een hele fijne capuchon. Daarnaast vind ik het ook heel erg fijn dat deze jas heel soepel is. Ondanks dat het een “grote” jas is kan ik mij heel goed bewegen. Vaak is dat het probleem en de reden waarom ik afhaak bij de wat dikkere jassen. Je zult het wel gemerkt hebben in mijn verhaal, ik ben blij!

Ben je nou wel een skiër? Er is ook een ski-pak met dezelfde print!

De jas is te koop bij Protest.eu voor 199,99.

New in – Protest winterjas