GANT sweatjurk mom

Het is al weer even geleden dat ik een fashion post heb geplaatst. Ik denk vooral omdat de afgelopen tijd niks, maar dan ook écht niets meer lekker zit. Niet gek, want met 21 weken zwangerschap begint dat buikje al flink te groeien. Maar deze prachtige sweatjurk van GANT kon ik jullie niet onthouden. Benieuwd? Lees snel verder!

Baby belly

Ja die baby belly, daar kan ik niet meer onderuit. Soms is het nog wel een beetje te verbloemen met een wat wijder jurkje. Maar over het algemeen is het wel echt zichtbaar nu. Maar heel veel zwangerschapskleding heb ik dit keer niet gekocht. Ik had gelukkig nog wat jeans van mijn zwangerschap van Noé. Maar op die jeans en een paar t-shirts na was dat het wel. Dit keer is mijn doel om wat minder aan te schaffen en te kijken wat er allemaal aan “gewone” items nu nog passen of wat ik kan kopen zodat ik er ook na mijn zwangerschap nog plezier van heb. Niet alleen om te besparen, maar ook omdat het duurzame leven iets is wat mij de laatste tijd bezig houd. En hoe mooi is het om te zien dat GANT ook een duurzaam merk is! Toch past er helaas niet heel veel meer uit mijn kast. Het was dus wel echt tijd voor iets warms, comfortabels en makkelijks.

Gant Sweatjurk zwanger

De GANT sweatjurk!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond op de site van GANT een fantastisch leuke sweatjurk. Deze is niet alleen super zacht van stof, maar valt ook heel erg mooi om mijn buik heen. Hoewel het een wat sportievere look is dan je wellicht van mij gewend bent is dit wel écht een look waar ik mij op dit moment heel erg comfortabel in voel.

GANT

En waar draag ik deze sweatjurk dan mee?

Heel simpel! Een legging (omdat blote benen nogal koud is!!) en witte sneakers. Mijn favoriete witte sneakers op dit moment zijn die van Annic ten Duis X Manfield. Deze hebben op de achterkant een heel leuk panter printje en zitten ongelofelijk comfortabel. Ik heb ook nog een paar blauwe sneakers die ik erg leuk vind bij deze jurk. Dus keuze voldoende. En zeg nou zelfs, voor een sportieve look zijn sneakers toch perfect?

Wat vind jij van mijn GANT pareltje? Love it?