Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, daarom kon ik natuurlijk ook geen nee zeggen tegen mijn nieuwe liefde: Mijn aller eerste Cowboysbag! Ik heb ze al zo vaak voorbij zien komen en nu heb ik eindelijk mijn eigen Cowboysbag. Kijk je mee?

Een tas met voldoende ruimte, stevig en van leer. Dat is eigenlijk het enige waar ik al een tijdje naar zocht. Ik heb altijd een hoop zooi mee naar mijn werk en vind het daarom wel belangrijk dat er voldoende ruimte in mijn tas zit. Ook is leer erg belangrijk voor mij. Een tas moet door weer en wind “overleven” en welk materiaal is er nou steviger dan leer! Al snel kwam ik uit op het merk Cowboysbag en mocht ik van bagageonline.nl een mooie tas uitzoeken!

1456845019590

De tas die ik heb gekozen heet Cowboysbag Leadhills in de kleur Nude. De tas is van lichbruin premium leer gemaakt en heeft rosé kleurige details. Zo zie je op de voorkant een leuk vakje met een randje van rosé. De tas heeft ook een extra verstelbare schouderriem waardoor je hem ook als schoudertas kan dragen. Echt ideaal voor als je een stukje moet lopen!

1456844985811

Ook iets typisch van Cowboysbag is dat elke tas een soort naam label heeft. Ik heb hier zelf mijn visitekaartjes in gedaan zodat ik die altijd bij me heb. Maar je kunt de Cowboysbags ook heel goed gebruiken als schooltas. En dan is het altijd wel handig om je naam ergens op je tas te hebben zitten zodat je hem niet snel kwijt kan raken.

1456844904968

De Cowboysbag Leadhills is niet alleen in het bruin te koop maar ook in het zwart. De tassen van Cowboysbag zijn ook niet heel erg goedkoop. Niet zo heel gek want de kwaliteit is natuurlijk ook enorm goed. Je krijgt er niet voor niets een jaar garantie op. De Leadhills tas kost normaal €209,95 maar is op dit moment in de aanbieding bij bagageonline.nl voor maar €149,95!

1456845037082

Ik heb mijn nieuwe favoriete tas gevonden, welke tas is voor jou heilig?

Nieuwehandtekening