Onlangs schreef ik al een review over de New CID Lipgloss en nu mag ik ook de award winning i-Bronze testen! Een prachtige baked bronzer. Niet alleen de look van deze bronzer is geweldig, meer weten? Lees dan snel mee!
IMG_4500
De New Cid i-Bronze is echt dé perfecte multifunctionele bronzer. Naast een mooie teint zit er namelijk ook een roze tint in die je net die kleine blush geeft. Ik heb zelf de mini versie en vind hem ideaal voor in mijn mini toilet tasje. Zo heb je altijd een blush en bronzer bij je.
IMG_4511
Alleen de look van deze bronzer is al geweldig. De New Cid i-bronze is namelijk een baked blush. Het deed me een beetje denken aan dat heerlijke ijsje, de Swirl. Mooie kleuren zwieren door elkaar heen. Roze, brons en een lichte shimmer. Het deed me ook een beetje denken aan verschillende MAC bronzers die ik wel eens voorbij zie komen.
IMG_4507

Doordat de bronzer zoveel kleuren in zich heeft is het voor vrijwel iedere huid geschikt. Door met je kwast over verschillende plekken van de bronzer te gaan krijg je iedere keer een andere kleur op je kwast. Zo kan je eigenlijk zelf een beetje de kleuren mengen.

IMG_4514

De New CID i-Bronze kost €29,95 en is in Nederland te koop bij Barbara’s Beautique.

Ik ben al fan van New CID en zal mijn collectie ook zeker verder uitbreiden. Ben jij ook al fan?

handtekeninglichtroze