Ik ben echt een enorme serie en film freak. De meeste series heb ik al wel gezien. Maar omdat mijn HBO on demand abbo (die kreeg ik 6 maanden gratis bij KPN) bijna afloopt zit ik te twijfelen om de stap te nemen om Netflix aan te schaffen. Maar moet ik dat wel doen?

Netflix is hét serie en film netwerk van dit moment. Je schijnt er alle soorten films en series te kunnen bekijken en het assortiment zou reuze zijn. Een rede voor mij als fanatiek tv bank hanger om te zien of ze wel de series hebben die mij aanspreken.

netflix -television

Wel op Netflix!

House M.D.
Gossip Girl
Pretty Little Liars
Suits
The Blacklist
The Walking Dead
House of Cards

Niet op Netflix?!

Bianca van Pinkit.nl heeft onlangs al een lijstje gepost met series die ze nog mist op dit moment. En eerlijk gezegd sluit ik me daar gelijk bij aan. De volgende series (of bepaalde seizoenen) zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Orange Is The New Black (het nieuwe seizoen)
Revenge (alle vier de seizoenen)
Sex and the City
Mcleod’s daughters
Lost
Criminal Minds
Grey’s Anatomy
Scandal

Netflix greys-anatomy-season-1

Ik ben echt een enorme chick flick fan dus series als SATC, Mcleod’s Daughters en al helemaal Grey’s Anatomy zijn wel heeeeel belangrijk voor mij. Hopelijk komen deze heel snel bij Netflix in de lijst!

Mijn conclusie is dat ze zeker een leuk assortiment heeft aan series. Toch mis ik er wel een aantal. Hopelijk komen deze in de toekomst nog? Een abonnement bij is al mogelijk vanaf €7,99 per maand. Maar gelukkig is er ook een gratis proefmaand. Ik denk dus dat ik die maar eerst ga nemen om te zien of er wel voldoende leuke programma’s bij zitten voor mij.

Ben jij al Netflix verslaafd? En wat is jouw absolute aanrader op Netflix?

Nieuwehandtekening