In januari ontving ik drie producten van Neal’s Yard Remedies Skincare. Ik was erg benieuwd naar deze drie producten omdat ze ideaal zijn voor de ouder wordende huid en ook een liftend effect beloven. Ik heb twee maanden lang twee maal daags deze producten gebruikt en vandaag vertel ik jullie hier graag meer over kijk je mee!

Neal’s Yard Remedies Skincare

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Eye & Lip Serum

Deze eye en lip serum van Neal’s Yard is perfect om lijntje en rimpels te verminderen. Het serum verstevigd en lift de huid onder het ook en zorgt dat donkere kringen minder zichtbaar zijn.  In het serum zit verjongende wierook wat voor mij een uniek ingrediënt is in een beauty- product. Ik ken het alleen zoals misschien de meeste van jullie als geurstokje. Wierook heeft als eigenschap om de huid te verstevigen en te verjongen.

Het serum is ook verrijkt met

  • Baobab oil wat voor extra hydratie en veerkracht zorgt.
  • Marine algen voor extra versteviging van de huid
  • Collageen wat een gladmakend effect geeft
  • Gotu kola stimuleert de huid en zorgt voor afgifte voedingsstoffen
  • Tumeric antioxidanten verbeteren de teint en maken de huid zacht en soepel
  • Bosbessen voeden met essentiële vetzuren en antioxidanten.

Neal’s Yard Remedies Skincare

Het gebruik

Zowel in de ochtend als in de avond gebruik ik het eye en lip serum rond mijn ogen. Ik breng kloppend enkel één klein pompje aan voor beide ogen. Vooral de eerste paar keren voelde ik direct dat mijn huid wat ging tintelen en echt een liftend effect gaf. Nu ik het een langere tijd gebruik merk ik dat de huid onder de ogen er stukken minder vermoeid er uitziet, de huid verstevig, liftend effect geeft en ook geen last meer van donkere kringen. Mijn verwachting wat betreft dit serum is helemaal waar gemaakt. Zowel van dure Douglas merken als budget eyecrems die ik heb geprobeerd werkt deze het beste voor mijn huid.

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Eye & Lip Serum is verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €34.50-10ml

Neal’s Yard Remedies Skincare

Neal’s Yard Remedies Rose Facial Wash

De Facial Wash gebruik ik om in de ochtend en avond mijn huid extra te reinigen. Het verwijderd onzuiverheden op een milde manier en zorgt voor een natuurlijke glow. Een van de ingrediënten is aloë vera dat een rustgevend en helende eigenschappen heeft, met vitamines, aminozuren enzymen en eiwitten. In combinatie met de edele Otto roos (verzacht en kalmeert de huid), glycerine (houdt vochtgehalte op peil) en rustgevende roze rozenblaadjes beschermt de face wash ook nog eens je huid.

Neal’s Yard Remedies Skincare

Het gebruik

Ik maak eerst mijn gezicht vocht met lauw water en daarna breng ik de Fash Wash aan op mijn gezichtreinigings- borstel en vervolgens maak ik mijn gezicht schoon. Daarna spoel ik het restant af met lauw water. Mijn huid voelt hierna echt heerlijk zacht en gehydrateerd en mijn huid krijgt een mooie gezonde glow. Je ruikt duidelijk de geur van rozen terug.

Neal’s Yard Remedies Rose Facial Wash is verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €24,00

Neal’s Yard Remedies Skincare

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Deze beauty balm is geschikt voor meerdere doeleinde; Gezicht reinigen peeling en perfect voor droge plekjes. Ik gebruik deze bauty balm niet voor mijn gezicht persoonlijk vind ik hem daar te vettig voor al hoewel ik hem wel een keer voor een peeling wil gaan proberen. Ik de beauty balm voor mijn nagelriemen. Dagelijks maak ik meerdere keren mijn nagels schoon met aceton en ook staan mijn handen bloot aan veel water en schoonmaakmiddelen wat mijn handen zichtbaar droger maakt. De beauty balm hesteld dit weer en mijn huid voelt zacht en gevoed aan.

  • De uitzonderlijk hoge concentratie van wilde rozenbottelolie – een van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine A, B1, B2 en C, een bewezen krachtige antioxidant dat de huid herstelt, verstevigt en de huid glad maakt
  • Wordt gecombineerd met geranium-, starflower-, hennepzaad- en rozemarijn olie. Deze heerlijke, natuurlijke ingrediënten reinigen intens, vullen tekorten van de huid aan en herstellen haar natuurlijke glans en uitstraling. bron

Neal’s Yard Remedies Skincare

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €17,50

Neal’s Yard Remedies Skincare en meer van dit merk is verkrijgbaar bij BigGreenSmile

Ben jij al bekend met de webshop BigGreenSmile?