Blux Box Autumn Edition 2018

Tegenwoordig zien we het in de media steeds meer termen voorbij komen als: biologisch, natuurlijk, veganistisch. Mensen lijken het steeds belangrijker te vinden waar hun product vandaan komt en dat het zo natuurlijk mogelijk is. Niet alleen in voedingsmiddelen, maar ook in beauty producten. In dit artikel vertel ik je meer over natuurlijke beauty producten, hoe je hiermee start en waar je deze het beste kunt kopen. Lees je mee?

Natuurlijke beauty producten

Er zijn verschillende meningen wat mensen doet kiezen voor natuurlijke beauty producten. Zo willen mensen graag producten die niet op dieren zijn getest, producten zonder toevoegingen zoals alcohol en parfum of producten met zo weinig mogelijk ingrediënten. Het is verstandig om je hier in te verdiepen en te onderzoeken wat jij het belangrijkst vindt, en welke merken hier het beste op aan sluiten. Kijk bijvoorbeeld eens rond op Youtube, er zijn genoeg filmpjes te vinden waar meer uitleg wordt gegeven over veganistische en natuurlijke producten. Zo ben ik ook terecht gekomen bij natuurlijke deodorant.

Hoe begin je met natuurlijke beauty producten

In principe zijn bijna alle beauty producten op natuurlijke basis te vinden. Zo zijn er speciale make-up merken zonder toevoegingen en dierproefvrij, maar ook andere merken met o.a. verzorgingsspullen als een natuurlijke deodorant. Om te beginnen, kun je een aantal artikelen kopen die je dagelijks gebruikt om zo uit te gaan testen wat fijn voor je werkt. Zo kun je natuurlijke deodorant kopen, een dierproefvrije lipstick of een tandpasta zonder fluoride.

Blux Box Autumn Edition 2018

Waar te koop?

Je kunt in de normale drogisterij deze producten steeds meer vinden, maar er zijn ook speciale drogisterijen die gericht zijn op natuurlijke producten. Denk bijvoorbeeld aan Holland and Barrett, deze winkel is bijna iedere stad wel te vinden. Extra fijn: je kunt je hier ook goed laten adviseren over natuurlijke producten, handig wanneer je net begint met natuurlijke beauty producten.

Gebruik jij natuurlijke beauty producten?