Natural beauty is the best beauty.” Bijna elke vrouw droomt van een flawless huidje en lokken met een healthy glow. Daarom verzorgen we onszelf met allerlei dure cosmeticaproducten, helaas zitten deze producten vaak bomvol met onveilige ingrediënten. Maar geen paniek, met enkel en alleen natuurlijke producten haal je de natural beauty in jezelf naar boven.

Kokosolie en honing

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt, waarschijnlijk heb je het zelfs al in huis! Het enige wat je nodig hebt is een potje honing en kokosolie. Deze natuurlijke beauty musthaves vormen samen de perfecte basis voor een complete gezichts- en haarverzorging. En het is ook nog eens supercheap!

natural beauty _216984226

Een flawless huidje

Een intensieve gezichtsverzorging is de sleutel naar een gave huid. Om te beginnen verwijder je je make-up met een wattenschijfje en kokosolie. De kokosvetten lossen je mascara op natuurlijke wijze op en hebben daarnaast een verzachtend effect. Een extraatje: langere en vollere wimpers! De voedende stoffen geven je wimpers een enorme kick. Vervolgens verwen en hydrateer je je gezichtshuid met een intensief honingmasker, smeer een dun laagje op je gezicht en laat het 15 minuten inwerken. Het honeymasker geeft je huid een diepgaande reiniging waarbij de dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Je zult merken dat je huid weer gaat bruisen van de energie. Een puistje maar geen tijd voor een uitgebreid gezichtsmasker? Breng voor het slapen gaan een likje honing aan en de volgende dag is het puistje haast niet meer zichtbaar. Hallo natural beauty!

natural beauty _390196507

Natural beauty Lokken met een healthy glow

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met glanzende haarlokken. Daarom moeten we moedernatuur soms een handje helpen. Het geheim achter de zijdezachte lokken met een healthy glow is een voedend haarmasker. Kokosolie en honing zitten vol met goede vitamines, dit is een absolute pré voor een goed haarmasker. Je maakt het masker door één eetlepel honing samen te voegen met twee eetlepels kokosolie. Dit wondermengsel verhoogt het vochtgehalte en dringt diep door in de haarwortels. Vervolgens verdeel je het natuurlijke goedje gelijkmatig over je haar. Voor een optimaal resultaat laat je het masker twintig minuutjes intrekken.

natural beauty

Tip: Bewaar je telefoon tijdens het aanbrengen en intrekken van het masker in een telefoonhoesje. Je zal namelijk niet de eerste zijn die zijn telefoon onderkliedert, oeps! Heb jij net de gloednieuwe OnePlus 3 of Samsung Galaxy S7 aangeschaft? Dan is dit echt iets voor jou: niet alleen op het gebied van beauty, maar ook op gebied van fashion zijn natuurlijke keuzes helemaal hot. Daarom is een telefoonhoesje of MacBook Air 11 inch hoes met een fruit printje een echte musthave. Maak jij tijdens het aanmaken van het maskertje gebruik van je nieuwste Huawei? Dan is een Huawei Y6 2 Compact hoesje absoluut geen overbodige luxe. Safety first!

Welke natural beauty producten gebruik jij?  

Handtekening Jamey

Foto’s van shutterstock