Een poosje geleden liet ik jullie al mijn nieuwe pareltje zien, de Naked on the run van Urban Decay. Nu kreeg ik zo veel vragen naar hoe de kleuren waren en of het pallet beviel dat ik besloot swatches te maken zodat jullie een beter beeld krijgen van hoe divers dit pallet is.

Om te beginnen de oogschaduw. In het pallet zitten 5 prachtige bruin en koper tinten. Ik heb nog niet vaak swatches gemaakt dus neem met het niet kwalijk als de foto´s niet perfect zijn.

oogschaudw

De volgende swatch is van de bronzer, blush en highlighter. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de blush en bronzer nog niet heb gebruikt. De highlighter is echt prachtig!

blush

Next up, de prachtige lipgloss. Ik heb niet vaak lipgloss op omdat ik allergisch ben voor plakkerigheid maar ik moet zeggen dat deze lipgloss erg fijn aanvoelt. Het is wel plakkerig natuurlijk maar wel op een hele zachte manier. Het voelt voor mij daardoor meer aan als een goed verzorgende lippenbalsem.

lipgloss

Vervolgens komt het ideale 24/7 glide-on eye pencil. Het potlood is in de keur zwart. Ik kan er niets meer over zeggen dan GEWELDIG.eyepencil

En last but not least, de mascara. Het borsteltje vind ik persoonlijk erg fijn. Dikke haartjes en geen silicone rommel. Het enige wat ik mis is een curve in het borsteltje. Dat vind ik zelf altijd ideaal om de wimpers goed in vorm te borstelen.

10988836_10152585021306039_1891490018_o

Zoals misschien wel duidelijk was ben ik ENORM blij met dit pallet. Een ideaal totaal pallet voor vakanties of voor die kleine touch-up onderweg. Ben jij al om?

handtekeninglichtroze