Nail lovers opgelet! Er is een nieuwe box in town! Namelijk de Nailbox, een box voor leuke nagel producten voor een zacht prijsje. Ik had de eer om de tweede editie te mogen ontvangen. Lees je mee?

IMG_4625

De nailbox is een nieuw feestelijk box dat zich richt op iedereen met (grote) liefde voor nagellak en nail art. De box zit vol producten voor de nagels en handen om zelf gelijk mee aan de slag te gaan.

Zelf heb ik een enorme voorliefde voor nagellak. Ik heb dan ook inmiddels 600 nagellakjes op de plank staan. Maar als nailaddict kan je natuurlijk nooit genoeg hebben en was ik ook enorm blij deze nieuwe NailBox te mogen ontvangen. Wat mij direct opviel was de verpakking. De doos was met de hand ingepakt en had een mooi logo op de doos die met een zwarte stift met de hand getekend was. Ook zat er een heel lief handgeschreven kaartje bij waar uitgelegd werd waarom de November box toch een Oktober/roze tintje heeft. In verband met de introductie van de eerste Nailbox  ‘Nice to meet you’ heeft Nailbox geen aandacht kunnen besteden aan oktober borstkankermaand. Omdat dit iets is wat Nailbox toch graag wou doen hebben ze er voor gekozen om de November box toch een roze tintje te geven. Een prachtig gebaar al zeg ik het zelf.

Over Nailbox

De Nailbox is een unieke box dat zich op nagellakliefhebbers richt. Zo vind je in ieder Nailbox meerdere nagellakjes en handverzorging van verschillende merken maar ook de nodige tools om nail art mee te maken. De box bevat naast producten voor handen en voeten ook nog eens voor de afwisseling een leuk make-up of body product. De hoeveelheid producten in de Nailbox verschilt per editie, echter zijn het er nooit minder dan vijf.  Niet alle boxen zijn hetzelfde, de inhoud in principe wel maar kleuren kunnen verschillen. Maar genoeg gekletst! De brandende vraag is natuurlijk, wat zat er in!?

IMG_4629

Sally Hansen Velvet Texture – 640 Velour | Ciaté – Oil Slick | Appeal 4 – 53 Pinky Pine

IMG_4631

Yves Rocher – SOS Clean Hands | The Body Shop – Rainforest shine shampoo

stickers wet en wild

Wet ’n Wild – 3D Nail art stickers

IMG_4639

Dotting Tools

IMG_4644

Een leuke box toch? Ik had wel iets meer “pink” verwacht gezien de naam van de box. Maar dat maakt het niet minder leuk. Wat mij ook opviel was de doos zelf. Deze is niet echt professioneel zoals de meeste boxen die we kennen. Maar daar in tegen heeft het wel een persoonlijke touch daardoor. Ik ben benieuwd hoe lang Nailbox het volhoud om alle boxen zo handmatig te maken want het kan niet anders dat Nail Addicts hier fan van gaan worden!

Een Nailbox kost ongeveer €20 inclusief verzendkosten. Dit verschilt wel per box. De eerste box was namelijk €17,50 excl verzendkosten en deze box kostte €19,49 excl verzendkosten. Ook is het mogelijk om een 3 of 6 maanden abonnement af te nemen. Voor meer informatie kun je kijken op Nailbox.nl.

Wat vind jij van de nieuwe box in town?

Nieuwehandtekening