Vandaag laat ik jullie een product zien waar ik toch wel even aan moest wennen. Ik ben normaal geen zeepgebruiker maar wilde deze drie producten van N.A.E. Naturale Antica Erboristeria zeker een kans geven. Wat mijn ervaring is en hoe het werkt laat ik vandaag zien! Lees je mee?

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

Over N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

N.A.E. is een natuurlijk product verzorgingslijn en shampoolijn in de vorm van een zeep. Helemaal nieuw is dit concept niet zo verkoopt Lush ook dit soort producten. N.A.E. Naturale Antica Erboristeria is een merk wat uit Italië komt en klein leuk weetje, 1 bar/zeepje vervangt al twee flessen shampoo of douchegel. Het fijne om te weten is dat het merk geen gebruik maakt van plastic.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

N.A.E. Daily Shampoo Bar

N.A.E Daily Shampoo is biologisch gecertificeerd met biologische rijst en lavendel. En vooral de lavendel is wat je ruikt, heerlijk en vooral rustgevend. De shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waarvan 36% uit biologische ingrediënten. De shampoo is goed voor 30 tot 50 wasbeurten en dat zijn die twee flessen waar ik het in het begin over had.

Het gebruik is eigenlijk heel makkelijk. Je zorgt ervoor dat je haar nat is. Vervolgens maak je de bar/zeep vochtig met water en kan je het of rechtstreeks op je haren aanbrengen of laten op schuimen in je handen en dan aanbrengen op je haren. Het is even wennen dat wel. De shampoo begint zodra je het in masseert goed te schuimen. Na het uitspoelen vond ik wel mijn haar wat stug aanvoelen, dus persoonlijk gebruik ik hierna wel een conditioner. De shampoo verzwaart het haar niet en geeft ook nog iets van volume.

N.A.E. Daily Shampoo Bar is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

N.A.E. Naturale Antica ErboristeriaN.A.E. Purezza Gentle Face Bar

De N.A.E. Purezza Gentle Face Bar bestaat voor 99% natuurlijke ingrediënten waarvan 77% biologische ingrediënten, een stuk meer als je kijkt naar de shampoo. De volume is vegan en de bar is zo goed voor 50 wasbeurten, omgerekend ongeveer twee tubes gezichtscreme van 150ml.

Maak je gezicht vochtig en vervolgens maak je de bar iets vochtig. Je kan het rechtstreeks aanbrengen op je gelaat of eerst in je handen en dan in masseren op je gezicht. Als je het in masseert schuimt het lichtjes en geeft een hele zacht geur. De face bar verwijdert onzuiverheden en make-up (geen oogmake-up). Al beloofd dit product je huid niet uit te drogen, ik vind na gebruik wel mijn huid trekkerig aanvoelen en merk ik dat mijn huid behoefte heeft aan hydratatie.

N.A.E. Purezza Gentle Face Bar is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

N.A.E. Naturale Antica ErboristeriaN.A.E. Idratazione Moisturizing Body Bar

Deze body bar is gemaakt van biologische vijgen en hibiscus extract. Waarvan 99% biologische ingrediënten en 77% natuurlijke ingrediënten.Een bar is goed voor 50 tot 60 wasbeurten.

Je brengt de bar rechtstreeks aan op een vochtige huid en schuimt bij aanbrengen heel licht. De geur ook hiervan is zacht en subtiel. De body bar voelt wat zachter en fijner aan op de huid dan de face bar. Ik merk na het afspoelen dat mijn huid gehydrateerd aan voelt.

N.A.E. Idratazione Moisturizing Body Bar is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €6,49

Ook al was het even wennen maar de bar’s zijn mij zeker wel bevallen. Het voordeel is dat het biologisch goed in elkaar zit en er veel natuurlijke ingrediënten in gebruikt word. Als je het gewoon eens wilt proberen kan je zeker de body bar aanraden!