Ter ere van het uitkomen van de DVD Paper Towns op 25 November mag ik een prachtig Paper Towns pakket weggeven! Ook vertel ik wat mijn Paper Town is. Lees snel mee en maak kans op dit leuke pakket!

Paper Towns is een avontuurlijk romatisch verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde. 


YouTube video

#MyPaperTown

Iedereen heeft wel een romantische herinnering aan een bepaalde plek. Mijn Paper Town is Hotel Umberto in Wijchen. Bram en ik hebben onze eerste “romantische diner en overnachting” daar gehad en wij noemen het ook wel hotel de plank. Ze hadden namelijk een hele vervelende plank boven het bed hangen waar wij onze hoofd aan hebben mogen stoten, meerdere malen. We hebben aan dat hotel echt prachtige herinneringen en hebben het er nog steeds als onder onsje wel eens over.

Screen_Shot_2015-11-19_at_18.18.28

Ken jij het boek nog niet? Of heb je juist de film nog niet gezien? Doe dan nu mee aan mijn winactie en wie weet win jij wel een Paper Towns prijzen pakket met het officiële boek van John Green en de DVD/Blu-Ray!

Wat moet je er voor doen

♥ Vertel in een reactie wat jouw Paper Town is (met geldig e-mail adres)

Extra kans?

♥ Deel dan een foto van jouw Paper Town op Instagram of Twitter met #MyPapertown en #BeautyUnboxingnl

Screen_Shot_2015-11-19_at_17.27.42

Deel je jouw #MyPapertown op instagram of twitter? Dan komt je locatie ook op het Paper Town platform te staan! 18 december zal de winnaar een mail ontvangen. Paper Town komt op 25 november uit op DVD en Blu-ray is onder andere te koop bij bol.com. Ik ben erg benieuwd naar jullie Paper Town!

Nieuwehandtekening