IMG_19521

Ik loop al een tijdje rond met de droom ooit een tattoo te nemen. Maar helaas door mijn angst voor de pijn heb ik het nog niet gedaan. Daarbij komt dat ik eigenlijk helemaal niet weet of het wel bij me staat. Voor dat laatste probleem heb ik een oplossing gevonden! Montattoo! Meer weten? Lees dan even mee.

IMG_1952

Montattoo is het nieuwste product van MonkeyMonkey, een start-up die in 2014 werd opgericht door Bram Laebens en Arend Pijls. De onderneming heeft sinds het ontstaan succesvolle producten op de markt gebracht, waaronder Fotocover en MyWoodCase.

IMG_1243

Montattoo heeft 3 verschillende collecties. Drie tattoo-artiesten namelijk; Lisa D., Toyah D. en Dries V hebben prachtige plakplaatjes ontworpen. Doordat ze zwart wit zijn lijken het net echte tatoeages! Het zijn allemaal verschillende tatoeages met verschillende stijlen.

LisaDDriesV ToyahD

Naast de zwart wit versies zijn er ook de gouden en zilvere tatoeages. Deze zijn helemaal trending deze zomer dus die heb ik ook gelijk besteld! Daarnaast hebben ze ook nog een hele leuke play collectie. In de play collectie vind je onder andere leuke teksten, gekleurde tekeningen zoals bijvoorbeeld een ananas of watermeloen.

IMG_1244

Ik heb ook nog goed nieuws voor jullie! Ik heb nog een extra vel met gouden tattoos en dat ga ik weggeven.

IMG_1958

Wat moet je doen?
1) Volg mijn blog op Facebook
2) Like de Facebookpagina van Montattoo
3) Laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet.

De winactie loopt tot 21 juli, de winnaar krijgt per mail bericht hierover.

Wil je zelf tattoo’s bestellen neem dan een kijkje in de webshop van Montattoo.

handtekeninglichtroze