Er zijn weinig merken waar ik jaren consequent verliefd op blijf worden. Guess is 1 van die merken waar ik gek op blijf. En het is alsof het zo moest zijn maar precies op dezelfde dag heb ik twee beauty’s aangeschaft van Guess! Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

IMG_3098

Zoals velen weten ben ik telefoonhoesjes verslaafd. Ik heb voor elke dag van de maand wel een ander hoesje. Toch had ik nog geen hoesje waar ik ook mijn pasjes in kan bewaren. Het werd dus tijd voor weer een nieuw hoesje! En dit maal van Guess!

IMG_3103

Is het geen plaatje? Een super handige strap, drie vakjes waar je je pasjes in kan doen en ook nog een magnetische sluiting. Zo weet je zeker dat je niet alles kwijt raakt onderweg. Iets wat voor mij als lompe griet erg belangrijk is is een goede bescherming voor mijn telefoon. Ik ben best klunzig af en toe en vind het daarom wel erg belangrijk dat mijn scherm ook goed beschermt blijft. Met mijn Guess hoesje zit dat wel goed zoals je ziet!

IMG_3101

En ja dames en heren, ik heb nog een verslaving. Armcandy! Toen ik mijn lieve vriendinnetje op Schiphol naar haar vliegtuig bracht liepen we natuurlijk nog even langs alle winkeltjes. We waren lekker ruim op tijd vertrokken zodat we nog even langs de VS winkel konden en laat het nou net toeval zijn dat we ook langs de Schiphol Outlet kwamen! Eigenlijk is het gewoon een rest verkoop winkeltje van een zaak die helaas failliet is gegaan. We hebben allebei een mooi Guess armbandje gekocht voor maar €7,50 per stuk! Een prikkie toch!

IMG_3112

Dit mooie Guess hoesje is te koop voor €36,95 bij Smartphonehoesjes.nl. Naast de beige variant die ik heb is er ook een zwarte variant. Zelf ben ik meer van de bruin en nude tinten, vandaar de keuze voor het beige hoesje. Heb je zelf geen iPhone 6, maar ben je wel op zoek naar een fashionable hoesje voor je telefoon of tablet? Geen zorgen, ze verkopen in deze webshop ook Xperia E4g covers en beschermhoezen voor je tablet.

Wat is jouw favoriete merk?

Nieuwehandtekening