brushly

Iedereen heeft een eigen haar routine, ik ook! En sinds ik mijn haren geverfd heb is die wel veranderd. Waar ik voorheen eigenlijk nooit keek naar de soort shampoo en styling producten ben ik daar nu wel wat meer mee bezig. Vandaag laat ik jullie mijn Hair Routine zien en heb ik ook nog eens een winactie voor jullie! Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen gebruik ik tegenwoordig een nieuw product van John Frieda. Namelijk de Brilliant Brunette Visibly Brighter producten. Deze zorgen er voor dat mijn haar iets oplicht zonder dat het onnatuurlijk oogt. De shampoo, conditioner en in-shower treatment zorgen er voor dat de gouden accenten in mijn haar oplichten. Het ziet er dan eigenlijk heel zomers uit. Want normaal als ik op vakantie ben geweest krijgt mijn haar ook zo’n mooie zomerse gloed. Dagelijks gebruik ik de Shampoo en Conditioner. En daarnaast heb ik dan de in-shower treatment. Deze kost €14,99 per tube. De tube ziet er best gek uit omdat het er eigenlijk twee zijn die aan elkaar vast zitten. Zodra je de treatment gaat gebruiken breek je het dopje af en meng je de twee door je haar. Na het douchen ziet mijn haar er een stuk lichter en verzorgder uit! Gaaf he!?

Na het douchen maak ik mijn haar handdoek droog en ga ik aan de slag met styling. Soms gebruik ik vooraf droogshampoo om mijn haar wat stugger te maken. Maar, het liefst gebruik ik niets omdat mijn haar nogal snel vet word.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarnaast gebruik ik tegenwoordig ook geen stijl of krultang meer maar ben ik helemaal verliefd op mijn Brushly Borstel. Dit is een stijltang en borstel in 1! En zo lui dat ik ben in de ochtend, zo handig en snel is deze borstel. Je kunt op de borstel de temperatuur instellen naar jouw haar. Ik zelf heb een redelijk gemiddelde haar dikte en zet de stijlborstel op 170-190 graden. Om mijn haar te beschermen gebruik ik graag Biosilk in de punten van mijn haar. Nou heb ik al redelijk stijl haar van mijzelf, toch is het erg fijn om de borstel te gebruiken om het net even beter in model te krijgen.

brushly

Ik ben echt zo enthousiast over mijn nieuwe Brushly Borstel en heb daarom ook echt geweldig nieuws! Ik mag namelijk een van mijn lieve lezeressen een zwarte Brushly Stijlborstel t.w.v. €49,95 kado geven.

Wat moet je doen?

♥ Volg Brushly op Facebook
♥ Volg Beauty Unboxing op Facebook, Twitter of Instagram
♥ Laat in een reactie weten hoe jouw Hair Routine er uit ziet

Thats all. Over 2 weken zal ik de winnaar een mailtje sturen zodat ik de Brushly zo snel mogelijk kan opsturen!

Ik ben heel erg benieuwd hoe jouw Hair Routine er uit ziet!

Nieuwehandtekening