Het najaar is er weer! Tijd om die kast weer een make-over te geven. De laarzen, truien en warme poncho’s mogen weer klaar gelegd worden. Ik laat je vandaag wat absolute najaars musthaves zien. Kijk je mee?

Iets wat absoluut onmisbaar is voor mij is een sjaal. Zodra het koude weer er aan komt slaat dit gelijk op mijn stem. En omdat ik mijn stem voor mijn baan echt niet kan missen draag ik altijd wel een sjaal. Nou zijn er natuurlijk honderden soorten, toch blijft de Tube sjaal voor mij een absolute musthave. De Tube sjaal is op verschillende manieren te dragen en staat vrijwel overal goed bij als je een neutrale kleur kiest.

Musthaves _362049569

Ok, misschien niet helemaal iets wat je in de kleding kast zal vinden. Maar wat mij betreft wel onmisbaar voor de herfst is een leuke koffie thermosbeker! Ik vind het in de herfst altijd heerlijk om een lekkere kop koffie onderweg te kunnen drinken en why not make a statement of it. Je hebt namelijk ontzettend leuke thermos bekers bij bijvoorbeeld Primark.

shutterstock_360537959

En als het nou echt koud is, vergeet dan ook niet om altijd een paar warme handschoenen in je tas te stoppen. Ik kies vaak voor een paar simpele zwarte handschoenen maar mijn vriend heeft bijvoorbeeld van die touchscreen handschoenen wat ook erg handig is als je nog aan je telefoon wilt kunnen zitten haha.

Musthaves

Een ander item waar ik echt niet zonder kan zijn laarzen. Nou hoor ik je denken, hoe laarzen? Nou warme voeten en vooral droge voeten zijn voor mij erg belangrijk haha. Ik snap die lelijke Uggs alleen echt niet. Hoewel ze echt heerlijk zullen zitten vind ik ze er niet uit zien. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar mooie laarzen. Kijk eens naar de laarzen bij Shoeline, mooie kwaliteit en ook nog eens een leuke prijs.

Wat zijn jouw absolute musthaves voor dit najaar?

Handtekening Jamey