Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Juist omdat ik vier dagen werk vind ik de avondroutine met mijn dochtertje heel erg belangrijk, daar hoort ook dagelijks voor het slapen gaan een badje bij. Toch ben ik met producten die ik gebruik voor mijn dochtertje erg kieskeurig, de huidjes van kleintjes zijn vaak stuk kwetsbaarder. Daarom heb ik de afgelopen tijd Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender gebruikt, een natuurlijke badcrème wat geschikt is voor de gevoelige huid en eczeem.

Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Over Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Bedtime Bubble Bath met lavendel is special ontwikkeld voor het badjes voor het slapen gaan. Door de warmte van het bad en de geur van Lavendel komt je kleintje makkelijk inslaap. Daarnaast is deze badcrème zeer geschikt voor de gevoelige huid en eczeem. Mumma Love Organics is een biologisch merk en is extra mild.

De pluspunten

  • Geschikt voor veganisten
  • Goedgekeurd door kinderartsen
  • Gecertificeerd door Soil Association  
  • Met meer dan 98% natuurlijke en 72% biologische ingrediënten
  • Mild & zacht
  • Biologische Bedtime Bubble bad met lavendel
  • Geschikt voor gevoelige huid  en bij eczeem 

Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Het product zit in handige tube en bevat een inhoud van 200 ml. Je kan op deze manier heel makkelijk het product doseren. Het badje schuimt iets maar niet te veel. Je ruikt wel heel erg goed de geur van lavendel, heerlijk!

Mijn dochtertje heeft wat uitslag op haar beentjes waardoor ik voorzichtig ben met wat ik gebruikt. Dit product geeft eme wel een fijn en veilig gevoel. Ik heb nu enkele weken deze badcrème gebruikt en merk dat de ruwheid van de uitlas verminderd is. Daarnaast werkt de geur zeker heel goed om iets makkelijker in slaap te komen.

Ik heb ongeveer dagelijks drie weken lang deze badcreme gebruikt en is nu helaas wel op. Als ik kijk naar de hoeveelheid, de prijs en het gebruik staat het zeker wel met elkaar in verhouding.

Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender

Mumma Love Organics Kids bubble bath is erg fijn en mild dat heb ik zeker wel zelf ondervonden. De huid is zichtbaar aan de betere hand en daarnaast is lavendel gewoon een heerlijk ingrediënt om te ontspannen.

Wat gebruik jij voor het badje van je kindje?

Mumma Love Organics Kids Bedtime Bubble Bath Lavender is verkrijgbaar bij Big Green Smile voor €6,50

 

Mumma love organics