Ontharingscrème is nou niet iets wat ik gelijk zou pakken. Dit komt vooral omdat ik nog echt een ouderwets beeld in mijn hoofd heb als het gaat om ontharingscrème. Ik heb het toch maar eens uitgeprobeerd. Benieuwd wat ik van de Mud & More ontharingscrème vind? Lees dan snel verder!

Mijn beeld van crèmes voor het ontharen van je benen is niet heel goed. Ik denk alleen maar aan die vieze chemische geur, een geïrriteerde huid en zelfs gedachten aan brandblaren komen er voorbij. Nou is dat misschien een beetje achterhaald want ontharingsproducten zijn enorm veranderd door de jaren heen. Ik heb een aantal jaren geleden nog eens een ontharingscreme geprobeerd, maar helaas had het toen niet heel goed gepakt en waren er toch nog wat haren overgebleven. Kortom, ik was/ben dus vrij sceptisch over de ontharingscreme van Mud & More.

Over Mud & More

Mud & More heeft ontharings– “modder” ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Naast de ontharingscrème hebben ze ook producten voor eht vertragen van de haargroei en verschillende verzorgingsproducten. De producten is ontwikkeld door zeer getalenteerde huidspecialisten. Alle producten zijn gemaakt van uit de natuur gewonnen en hoogwaardige werkstoffen. Denk bijvoorbeeld aan de heilzame modder uit de dode zee!

Ik heb zelf enorm gevoelige huid op mijn benen. Scheren is dan ook soms gewoon even geen optie door alle uitslag. Om die uitslag tegen te gaan neem ik regelmatig een bad in dood zee zout. Toen ik las dat de ontharingscrème van Mud & More dit ook bevat was ik toch wel nieuwsgierig. Want wat nou als dit werkt?!!

Getest!

Natuurlijk heb ik eerst voorzichtig op een klein stukje van mijn been wat ontharingscrème gesmeerd. Na 5 minuten heb ik de modder met een vochtige doek verwijderd en stomverbaasd werkte het ook echt! Ik heb nog even een paar uur gewacht om te zien of er nog irritaties kwamen maar gelukkig helemaal niets! Mijn eerste tube is dan ook inmiddels bijna op want ik heb gelijk mijn benen volledig onthaard! Wat een uitvinding zeg!

ontharingscrème

5x winnen!

Ik ben zo enorm enthousiast dat ik mijn enthousiasme graag met jullie zou willen delen. Ik ga namelijk 5 tubes van de Mud & More hair removal cream voor Body & Legs weggeven!

Wat moet je er voor doen?

Over 2 weken zal ik de winnaars bekend maken dus succes allemaal!

Heb jij wel eens een ontharingscrème gebruikt?

Handtekening Jamey