Tijdens mijn tripje naar Engeland heb ik een hoop leuke merken gezien. Waaronder MUA waar ik gelijk 2 prachtige luxe velvet lip lacquers heb meegenomen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 1

MUA heeft meerdere collecties waar onder de MUA luxe collectie. Deze Collectie is zoals de naam al zegt een stukje luxer dan de standaard collectie. Dit zie je onder andere aan de gouden letters en zwarte verpakking. De kleuren die ik heb gekocht heten Criminal en Funk.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 2

Criminal ♥ Funk

Je brengt de lip lacquer aan net als een gewone lipgloss. En na een paar minuten droogt de laquer op tot een matte lip lak. Het geeft echt een heel mooi effect en mijn lippen voelen absoluut niet droog aan.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 3

Ik ben erg enthousiast over de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer. Ze brengen gemakkelijk aan, drogen mat op de lippen op en voelen niet droog aan! Het enige wat ik persoonlijk niet fijn vind is dat ik ze heel moeilijk van mijn lippen af krijg. Ik moest echt schrobben om alles er af te krijgen. Aan de ene kant is dat natuurlijk goed. Maar als je wilt bijwerken krijg je dan van die lelijke stukjes op je lippen en dat vind ik er echt niet uit zien.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 4

Dit is de kleur Criminal

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 5

Dit is de kleur Funk

De MUA Luxe Velvet Lip Lacquer zijn tegenwoordig in sommige Kruidvat filialen te koop voor €4,99 per stuk. Daarnaast heeft de Kruidvat webshop nu ook een aantal kleuren te koop waaronder Criminal. En wat helemaal mooi is is dat het nu 1+1 gratis is!

Welke MUA Luxe Velvet Lip Lacquer staat er op jouw verlanglijstje?

Nieuwehandtekening