Tegenwoordig is contouren en highlighten helemaal een hype. Je kan je gezicht nét dat extra’s geven. Een mooi set hiervoor is Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit. Vandaag vertel ik je hier meer over kijk je mee!

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Over Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Met het lichtgewicht poeder in twee tinten MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit kun je je gezicht accentueren en definiëren. Er zijn twee varianten te koop; light/medium en medium/dark.

Ik review vandaag voor jullie de variant Medium/Dark.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

De verpakking van Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit heeft een prachtige verpakking met gouden accenten, wat erg luxe oogt. De verpakking is mooi stevig en er zitten twee pans in die je kan open klappen, natuurlijk is het nog voorzien van een spiegel.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Als je het doosje opent zie je als eerste de highlighter met een patroontje. De highlighter bevat subtiele shimmers. Ik heb de highlighter al een paar keer gebruikt en hij brengt fijn en gemakkelijk aan. Als je wilt kan je hem ook goed opbouwen en maak je hem wat intenser.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

De bronzer is matt en heeft een warme kleur. Ik schrok wel even van de donkere kleur want zelf gebruik ik altijd lichtere varianten.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

De kleuren hebben sterk pigment. De highlighter heeft een mooie warme glans en helaas is de bronzer zoals ik al dacht aan de donkere kant voor mij. Wel is het een ideaal product om mee te shapen omdat hij matt is.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Ik denk dat de light/medium beter bij mijn huidtint match en daar ga ik nog wel voor kijken. Want de set is wel makkelijk en de kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd.

Mua Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,49

Ben jij al bekend met deze mooie kit van Mua?