Wil je in 2018 ook graag met je partner of vriendinnen naar de bioscoop? Dan vraag jij je natuurlijk af of er nog leuke films komen in 2018. Wij geven je een paar goede tips. Lees je mee?

YouTube video

Wreck-it Ralph 2
In 2012 was deze animatiefilm een groot succes. Nu 6 jaar later, een mooi vervolg op dit verhaal. Het gaat over Ralph’s avonturen in de internetwereld als een WiFi router in zijn arcade wordt geplugged. Dit belooft een spannend avontuur te worden. Een animatiefilm die echt past bij de digitale wereld waar wij ons nu in bevinden.

YouTube video

The Incredibles 2
Daar zijn ze weer! De familie met superhelden krachten mochten we ontmoeten in 2004, maar nu zijn ze weer terug met een nieuw en spannend verhaal. Deze film is ook in 3D te bekijken in de bioscoop.

YouTube video

Robin Hood
Ben je fan van Robin Hood? In 2018 zal er een nieuwe verfilming verschijnen van dit mooie verhaal. Taron Egerton zal hierin Robin gaan spelen. Het verhaal zal wel iets anders zijn dan dat je gewend bent. Nadat Robin Hood is teruggekeerd van de kruistochten ontdekt hij dat Sherwood Forest een corrupte bende is geworden. Samen met een bandietenbende is hij van plan om alles recht te zetten.

YouTube video

The Maze Runner: The Death Cure
Dit is een film voor ouders die van actie en sciencefiction houden. Thomas gaat met zijn groep op hun gevaarlijkste missie ooit. Ze willen graag hun vrienden redden, maar om hun te bevrijden moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. De Laatste Stad is een dodelijke doolhof. Alleen als ze hier levend uitkomen, krijgen ze antwoorden op hun vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=U0xWHZGmFLk

How the Grinch stole christmas
In 2018 kunnen wij uitkijken naar een leuke animatiefilm met Jim Carrey in de hoofdrol. Dat beloof een mooie film te gaan worden. Dit verhaal is gebaseerd op het boek van Dr. Seuss uit 1957. Gaat kerst ook in 2018 gewoon door? We gaan het zien!

Natuurlijk komen er in 2018 veel meer leuke films. Welke film wil jij graag zien?

Handtekening Jamey