Ik heb al zo veel gehoord over de producten van Moroccanoil maar heb eigenlijk nog nooit iets geprobeerd behalve de olie. Dat was geen succes. Maar is zijn de shampoo en borstel dat wel? Ik vertel het je in mijn blog. Lees je mee?

Moroccanoil Hydrating Shampoo

De Moroccanoil Hydrating Shampoo claimt droog en beschadigd haar te hydrateren tot diep in de haarvezels. In de shampoo zit onder andere antioxidant rijke arganolie en vitamine E. Het zou je haar voeden, glanzend, zacht en beter handelbaar moeten maken. Ik ben dus gelijk begonnen met testen.

Moroccanoil

Voor de mensen die het interessant vinden, ik was om de dag mijn haren. Met de huidige shampoo heb ik erg last van droge punten en schilfertjes op mijn hoofdhuid. Een anti-roos shampoo is helaas geen succes want die zijn te heftig. Gezien er in deze shampoo Argan Olie zit heb ik de hoop dat dit wellicht wat voor mijn hoofdhuid zal betekenen. De shampoo kost overigens €25,80 voor 250ml.

Moroccanoil Moroccanoil

Conclusie:

Mijn haar is na het douchen niet zachter, eerder meer geklit dan dat het was. Maar zodra mijn haar droog is voelt het wel veel zachter aan. Ik had stiekem wel een beetje een lekkere geur verwacht bij deze shampoo. Helaas vind ik de geur eigenlijk erg saai en niet speciaal. De werking is dus echt top, maar de geur valt een klein beetje tegen!

Moroccanoil Ionic en Ceramic Thermal Round Brush D35

De ronde borstel van Moroccanoil zou keramische en ionische eigenschappen hebben. In de borstelhaartjes zitten ionen verwerkt. Die stoten het water af waardoor je haar sneller zou drogen, De keramiek in de borstel zorgt er voor dat ze de warmte beter vasthouden.

Moroccanoil Moroccanoil Moroccanoil

Wat ik erg fijn vond aan de borstel is de grip. Deze is van rubber en voelt ook erg stevig aan. Ik heb ontzettend glad en stijl haar van mezelf en daarom krul ik het niet vaak. De krul zakt er namelijk uit waar je bij staat. Ik gebruik daarom graag een ronde borstel om er een klein beetje volume in te borsten.

Moroccanoil Moroccanoil Moroccanoil Moroccanoil

Conclusie:

Echt een topper! Hij is stevig, en doet wat hij moet doen. Voor een borstel vind ik €22,90 wel erg duur. gelukkig is het een hele stevige borstel dus zal hij hopelijk lang mee gaan!

Ik snap de hype rond de Moroccanoil producten wel. Wel vind ik het erg prijzig. Is Moroccanoil dus echt een holy grail? JA! Zeker voor mensen met onhandelbaar haar zijn de shampoo en conditioner erg interessant. Mocht je ook nieuwsgierig zijn geworden, neem dan snel een kijkje bij HairworldShop.nl. Hier verkopen ze bijna alles van Moroccanoil.

Ken jij de producten van Moroccanoil al?

Nieuwehandtekening