Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel Hoofdfoto

Onlangs heb ik kennis gemaakt met het merk Molton Brown. Ik had zelf nog niet eerder over dit merk gehoord. Maar na wat zoeken op internet kwam ik er achter dat het niet zomaar een merk is, Molton Brown is hofleverancier van het Engels koningshuis. Ik kan je zeggen dat stap je toch wel op een hele andere manier je douche of bad in. Vandaag vertel ik je graag meer over Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel en mijn ervaring, lees je mee!

 bath & shower gel

Over Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel

De Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel is een Limited edtion. De bath & shower gel is verrijkt met jeneverbessen en houtachtige en metaalachtige facetten. Hiermee word elke badsessie of douchesessie toch een klein feestje!

Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel

Close up Juniper Jazz

Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel zit in een grote fles met een inhoud van 300ml. En kijk hoe mooi de inhoud, al die glitters, ik hou er wel van en geeft wel een extra luxueus gevoel als je onder de douche of in bad stapt. Ik gebruik deze zelf voor in het bad. Als het bad volloopt begint het lekker te schuimen en je ruikt de warme houtachtige geuren en zeker in de kouden maanden kan ik daar extra van genieten.

Ondanks mijn zeer gevoelige huid de laatste tijd merkte ik hier dat me huid er goed op reageerde. Geen irritaties of droog en trekkerig gevoel na het bad. Er bleven enkel wat glitters na het leeglopen van het bad achter, wat je gemakkelijk weer kan schoonmaken.

Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel

Mijn eerste ervaring met  Molton Brown is positief en vooral de geur deed het hem bij mij, voor mijn dochter waren het de glitters natuurlijk wat zeker een leuk effect gaf. Mijn nieuwsgierigheid naar de andere producten van dit merk is ook gewekt.

Ben jij al bekend met Molton Brown?

Molton Brown Juniper Jazz bath & shower gel is verkrijgbaar voor €27,00 300ml bij o.a. Babassu