Moederdag komt er al weer aan! En omdat mama toch wel heel speciaal is en het verdiend om in het zonnetje gezet te worden wil ik jullie graag een leuke moederdag tip meegeven. En wat helemaal leuk is is dat je ook nog eens kans maakt op een parfum kadobon t.w.v. €50 van parfum-bon.nl!

Mijn moeder komt regelmatig even in mijn stash snuffelen. Een lipstick, een mooie nagellak of soms een lekkere creme. Ze neemt altijd wel weer wat mee uit mijn lades. Gelukkig heb ik altijd wel genoeg op voorraad dus kan ik haar altijd wel blij maken met iets. Maar dat maakt het wel wat moeilijk om iets leuks te vinden om te geven voor moederdag. Nou kan je bij ons in de familie iedereen wel porren voor een lekkere parfum dus ben ik eens gaan kijken naar een paar heerlijke luchtjes om aan mijn moeder te geven! Kijk je mee?

9863

Dolce & Gabbana – Pour Femme

Alleen de verpakking spreekt mij al aan. Een strakke fles met een mooi diep rode dop. Het is een hele verleidelijke maar toch zachte geur met onder andere jasmijn, framboos, manderijn en oranjebloesem noten. Echt een parfum waar ik mijn moeder blij mee maak.

parfum bon 1

Chanel – Coco Mademoiselle

Dit is echt een all-time favorit van ons. Mijn moeder heeft dit luchtje van Chanel al jaren in de kast staan. Ik kan het ook nooit laten om hem even op te spuiten als ik bij mijn ouders op bezoek ben. Coco Mademoiselle is een echte klassieke damesgeur die heerlijk zoet is maar absoluut niet te sterk over komt.

parfum bon 2

Jil Sander – Style soft

Jil Sander Style Soft is een van mijn eigen favorieten. Deze parfum is heel zacht en daarnaast ook lekker fris. Het is al wel een wat ouder geurtje, hij is namelijk in 2009 al gelanceerd maar het blijft toch een van mijn favoriete geuren.

De Parfum Bon

Ik twijfel nog een beetje welk geurtje ik mijn moeder uiteindelijk kado wil gaan geven. Maar ik denk dat ik toch voor haar favoriet Coco Mademoiselle ga. Maar nu, het moment waar jullie vast naar uit hebben gekeken! Ik mag namelijk van Parfum-Bon.nl een parfum bon t.w.v. €50 weggeven!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat moet je doen?
– Like Beauty Unboxing op Facebook
– Laat mij weten waarom jouw moeder een heerlijke parfum verdiend voor moederdag
– Deel de winactie op (minimaal 1) Social media kanaal (dit mag via facebook, twitter, instagram maar vergeet mij niet te taggen zodat ik je deelname zie!)

Zoek je dus nog een leuk moederdag kado, dan is de Parfum Bon een echte aanrader. Je kan een kadopas bestellen (die word thuisbezorgd) of je kunt hem direct zelf online uitprinten. Naast de parfums die ik je al heb laten zien zijn er nog veel meer heerlijke geuren van de meest bekende maar ook onbekende merken. Je kunt er dus echt wel van uit gaan dat er voor iedereen wel een geur te vinden is.

Heel veel plezier met moederdag allemaal! De winnaar maak ik over 2 weken bekend middels een mailtje naar de winnaar.

Nieuwehandtekening