Nog een paar weken en het is weer Moederdag. De dag waarop we onze moeder in het zonnetje zetten en haar extra waarderen en daar bij stilstaan. Misschien ben je zelf ook wel moeder en mag je ook gaan genieten deze dag! Laat je in ieder geval in het zonnetje zetten, want vaak wordt dit door het jaar heen vergeten. Mocht je niet weten wat je jouw moeder cadeau kunt doen? Lees dan zeker even verder, want vandaag delen wij de ultieme Moederdag gift guide met jou!

Sieraden

Voor een vrouw zijn sieraden natuurlijk geweldig om te krijgen, ook met Moederdag! Denk bijvoorbeeld aan een mooie ring of prachtige gouden oorbellen. Ringen zijn soms wat lastig, want je moet een ringmaat weten, maar armbandjes, kettingen en oorbellen kunnen nagenoeg altijd! Laat het meteen mooi verpakking, zodat ook het openmaken een feestje is!


Bloemen

Bloemen zijn natuurlijk altijd goed, al vinden wij dat wanneer je met Moederdag bloemen wilt geven je ook echt moet uitpakken. Kies een mooie grote bos uit die straalt op haar tafel of ga voor een mooi plantje dat leuk is opgemaakt in een pot of vaasje. Dit laatste is natuurlijk leuk, omdat ze hier veel langer plezier van heeft.

Geurkaars

Wij vrouwen zijn vaak echt dol op geurkaarsen. Is jouw moeder dat ook? Dan is het geven van een geurkaars misschien een leuk en origineel idee! Je zult haar lievelingsgeur vast en zeker wel weten, dus ga hier naar op zoek in een kaars. Kies er eentje uit die er ook meteen heel mooi uit ziet. Doe er een cellovaantje om en klaar ben je!

Ervaring

Voor vrouwen die al alles hebben is het geven van een ervaring erg leuk. Ervaringen geven je herinneringen voor het leven, spullen immers niet. Neem haar bijvoorbeeld een dagje mee naar de wellness, bezoek een leuke stad en ga daar shoppen of ga op avontuur en ga bijvoorbeeld hiken, skydiven etc. Wat je kiest hangt natuurlijk af van wat je mams leuk vindt, maar er is genoeg te doen!

Etentje

Mocht je het echt niet weten en wil je geen spullen geven? Koop dan evengoed een klein bosje bloemen en neem je moeder mee uiteten. Dat kan heel chic zijn waarmee je lekker uitpakt, maar ook heel eenvoudig. Het gaat om het gebaar en de gezelligheid. Wedden dat je moeder dit kan waarderen? Stiekem hou je hier ook nog zelf een leuke herinnering aan over 😉