Moederdag komt er weer aan! Tijd om weer eens even te kijken wat we moeders gaan geven dit jaar. Vandaag deel ik graag wat leuke moederdag cadeau ideeën. Kijk je mee?

Nou kun je natuurlijk voor een lekkere parfum of douchepakket gaan, toch vind ik het leuker om wat origineels te geven. Iets wat mijn moeder kan gebruiken, grappig vind of juist heel erg handig is. Nou heb ik enorm veel leuke ervaringen met RadBag.nl dus ik besloot een soort van cadeau lijstje te maken met items die ik zelf ook zo aan mijn moeder zou geven.

matroschka-maatbeker-8f8

Matroschka maatbeker

Best grappig toch?! Ik kan mij nog van vroeger de matroschka herinneren die altijd in de kast stond bij oma. Samen met mama speelden mijn zusje en ik hier altijd mee als we even op bezoek gingen. Niet alleen leuk voor in de keuken maar ook nog een mooi stukje jeugd sentiment. De maatbeker kost €10,95.

karoto-groente-schilmesje-in-een-24c

Karoto groente- & schilmesje in één

Ziet het er niet geweldig uit! Het is een super makkelijk schilmesje voor in de keuken waarmee je heel makkelijk je wortelen kan schillen maar ook de aardappelen. Daar maak ik mama vast en zeker blij mee want mijn ouders hebben net een gloednieuwe keuken laten plaatsen! Het Karoto 2 in 1 schilmesje kost €11,95.

led-licht-liefde-8e1

LED Licht – Liefde

Deze vind ik niet alleen leuk voor mama maar ook voor mezelf haha! Het is een super mooie led lamp met lampen in de letters die LOVE spellen. Ik vind het echt een super leuk interieur item! Wel wat prijzig voor een moederdag cadeau, hij kost namelijk €79,95 maar hij is het helemaal waard!

Mocht je nou nog meer leuke moederdag inspiratie willen opdoen? Neem dan zeker even een kijkje op de Moederdag pagina van RadBag.nl!

Wat ga jij je moeder cadeau geven met moederdag?

Nieuwehandtekening