IMG_3922bnnr

ModeWannahave heeft ontzettend veel leuke fashion musthaves. Van kleding en tassen tot glimmende accessoires. Ik heb een prachtig setje toegestuurd gekregen en mag jullie ook nog een leuke korting aanbieden! Lees je mee?

ModeWannahave is de voordeligste webshop van Nederland op het gebied van fashion en accessoires. Ze richten zich vooral op jonge vrouwen die altijd op zoek zijn naar de laatste wannahaves. Ik heb zoals ik al zei drie ontzettend leuke items gekregen. Twee armbandjes en een super mooi horloge van Ernest.

IMG_3925

Juste un Clou Spike Rosé € 11,90 | Leopard gold horloge Ernest € 16,50 | Bracelet Of Love Gold €12,50

Ook hier vind ik het echt super leuk om te zien dat er gekeken word naar hoe je armbandjes en horloges met elkaar gecombineerd kan dragen. Zelf ben ik niet zo fan van rosé en goud bij elkaar. Daarom draag ik op de foto hieronder ook alleen het horloge in combinatie met de bracelet of love. Maar je kan ook zeker de drie items met elkaar dragen.

IMG_3918

Zoals je misschien wel een beetje kan zien is de bracelet of love wel een beetje aan de krappe kant. Beide armbanden zijn niet te verstellen en hebben een scharniertje waardoor je ze gewoon open kan maken en om kan doen. De armband heeft een enkele sluiting en heeft een diameter van 6 cm. Het horloge is uiteraard wel verstelbaar. Het leuke aan het Ernest horloge is vind ik het bandje. Het is namelijk niet een standaard leer bandje maar hij is van een luipaard look a like stofje.

full33846378_b

Zoals de titel van dit artikel al zegt heb ik ook speciaal voor jullie een hele leuke kortingscode! Ik mag jullie namelijk 20% korting aanbieden!

BU2015

De kortingscode geeft 20% korting en is geldig op alles in de webshop. De kortingscode is geldig tot en met 25 oktober.

Dus, ga jij ook nog wat leuke Wannahave’s scoren?

Nieuwehandtekening