Waar je vroeger naar de salon moest om mooie gemanicuurde nagels te laten zetten kun je het nu allemaal vanaf je eigen keukentafel zelf doen! Ik testte de Mixcoco Gellak Set. Benieuwd hoe deze set bevalt? Lees dan snel verder.

Ik kom door drukte er niet altijd meer aan toe om elke 3 dagen mijn nagels in een andere kleur te lakken. Het gevolg? Afgebladerde nagellak en lelijke nagels. Het kwam daarom ook maar al te goed uit dat ik de Mixcoco Gel Polish Kit binnen kreeg! Gellak blijft zeker 2 weken prachtig zitten en maakt mijn nagels ook nog eens steviger. What more does a girl want?!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Mixcoco Gel Polish kit is helemaal compleet en perfect voor de startende gel lakker. Je kunt je eigen kleuren kiezen en krijgt er zelfs een UV of LED lamp bij. In mijn pakket zaten 4 verschillende kleuren, een top en base coat, een cleanser, een vijl en bokkenpoot, en ook nog eens flesje met remover. Het enige wat ik eigenlijk miste was een gebruiksaanwijzing. Maar goed, gellak is zo makkelijk aan te brengen dat je die bijna ook niet nodig hebt. De set word in een prachtige doos geleverd waar je de kleurtjes ook mooi in kunt bewaren.

Mixcoco Gel Polish Kit 33

Hoe gebruik je de Mixcoco Gel Polish Kit

Stap 1: maak je nagels goed schoon en buffer ze een beetje met een vijl.
Stap 2: Breng de base coat dun aan en laat deze onder de lamp uitharden.
Stap 3: Breng een laagje van de kleur aan, doe dit ook niet te dik en laat deze ook uitharden.
Stap 4: Breng nog een laagje kleur aan voor het mooiste resultaat en hard deze ook uit onder de lamp.
Stap 5: Breng de topcoat aan en hard deze uit onder de lamp.
Stap 6: Verwijder het plaklaagje met een cleanser.

Mixcoco Gel Polish Kit 3455

Natuurlijk heb ik de kleurtjes ook allemaal even geprobeerd. Ik ontving een paar heerlijke zomer/lente kleurtjes en daarnaast ook een prachtige glitter. Trouwens een leuk weetje, bij beautymillenium.nl mag je je startersset zelf samenstellen. Je kunt dus zelf 4 kleurtjes uitkiezen!

Mixcoco #030 Cotton Candy

Mixcoco Gel Polish Kit 34e
Mixcoco #046 Lavander Dreams

Mixcoco Gel Polish Kit 3

Mixcoco #090 Glamour Girl

Mixcoco Gel Polish Kit Mixcoco Gel Polish Kit

Mixcoco #118 Blue Sky

Mixcoco Gel Polish Kit 1

Ik ben erg blij met mijn prachtige gellak set van Mixcoco. De set is ontzettend compleet. En daarnaast hebben ze een enorm assortiment aan leuke kleurtjes die je los al voor €14,96 per stuk koopt. Wil je een complete Mixcoco Gel Polish Set met 4 zelf gekozen kleurtjes voor €79,96? Gebruik dan de code JAMEY10 bij Beauty Millenium en krijg 10% korting!

Handtekening Jamey