IMG_2908-1024x619

Het is weer zo ver! Nederland is weer een prachtig merk rijker! Namelijk Mineralissima! En ik heb het mogen proberen, en wat nog leuker is.. Jij maakt ook kans om het te proberen! Lees je mee?

IMG_2908

Bij Mineralissima hebben ze prachtige natuurlijke minerale cosmetica en accessoires, allemaal gemaakt van de beste ingrediënten van Moeder Natuur. Ik heb zelf wel eens wat minerale oogschaduw geprobeerd alleen is dat niet aan mij besteed. Ik vind het erg lastig om niet te knoeien met losse poeder. Wel ben ik in het verleden een keer opgemaakt met minerale foundation. Dit was echt super mooi! Het is een stuk egaler en minder heftig voor je huid. Ik ben dus erg benieuwd wat het resultaat gaat zijn!

Waarom minerale make-up

♥ Bevat geen chemicalien
♥ Ideaal voor mensen met een gevoelige huid
♥ Geen conserveringsmiddelen
♥ Ingebouwde natuurlijke zonnebescherming
♥ Droogt de huid niet uit
♥ Dierproefvrij!

IMG_2921

Ik heb natuurlijk gelijk even de foundation, de finish en de blush getest. Het is heel licht te zien. Ik draag zelf niet veel make-up omdat ik niet houd van de barbie look. Wel vind ik het fijn als ik mijn oneffenheden goed kan dekken. Ik moet zeggen dat dat met deze minerale foundation prima gaat! Ook de blush is niet too much maar erg mooi subtiel. Het is erg licht en het voelt eigenlijk niet alsof je make-up draagt. Dit heb ik wel met mijn vloeibare foundation van Chanel. Waar ik ook erg over te spreken ben ik het effect dat het op mijn huid heeft. Je kent het vast wel, dat gevoel alsof je wangen babybilletjes zijn! Zo lekker zacht voelt mijn huid aan na het aanbrengen van de foundation en blush.

Prijzen

De producten zijn allemaal als full size of in sample potjes van 1 gram om uit te proberen te koop.

Chiffon Finish – full size 10 gr €14,00, tester 1 gr €1,80
Minerale Blush – full size 5 gr €11,00, tester 1 gr €2,25
Minerale Foundation – full size 10 gr €13,75, tester 1 gr €1,75
Minerale Oogschaduw – full size 2 gr €5,95, tester 0,25 gr €1,25
Kabuki Kwast – €9,95

De producten zijn te koop in de webshop van Mineralissima.nl.

IMG_2917

Kortom, ik ben erg te spreken over de minerale make-up van Mineralissima! Behalve dat het er prachtig uit ziet is het ook nog eens super betaalbaar. Ben jij ook benieuwd? Nou, goed nieuws! Ik mag namelijk een foundationpoeder met een kabukikwast weggeven!

Wat moet je er voor doen

♥ Like Mineralissima op Facebook
♥ Like Beauty Unboxing op Facebook
♥ Laat een reactie hier achter met een geldig e-mail adres

Wat mag je doen

♥ Share de winactie met al je vrienden!

Op 21 September zal ik de winnaar per mail bekend maken. Zorg er dus voor dat je e-mail adres klopt!

Nieuwehandtekening